Περίμενε Ολαϊτάν;

Είναι πλέον δεδομένο ότι δύσκολα βγαίνει όνομα μεταγραφικού στόχου χωρίς να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία. Ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Επί της ουσίας το μόνο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας και να επιβεβαιωθεί επίσημα από την διοίκηση ήταν αυτό του Μάικλ Ολαϊτάν. Τόσο στον ποδοσφαιριστή όσο και στην ομάδα του ΟΣΦΠ, είχε κατατεθεί πρόταση αρχές Ιανουαρίου και ανέμεναν την απάντησή τους. Πρόταση που μπήκε στο συρτάρι καθότι συνέπεσε με την αλλαγή του προπονητή στην ομάδα του Πειραιά, ενώ στην Κύπρο διέρρεαν πληροφορίες για οριστικό ναυάγιο στην περίπτωση Ολαϊτάν.

Χωρίς να υπάρχει κάποια πληροφόρηση – απλά και μόνο εικασία – ενδεχόμενη αναπτέρωση του ενδιαφέροντος για τον Ολαϊτάν δεν θα ήταν έκπληξη, καθότι ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και σε συνάρτηση με τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, όλα συγκλίνουν πως θα παραχωρηθεί δανεικός .

Παράλληλα ο Τετ Φαν Λιούεν δεν βρήκε τον επιθετικό που θα ήθελε, ή και ακόμη μπορεί και να περίμενε την απόφαση του Βίτορ Περέϊρα για τον Ολαϊτάν. Όλα τα πιο πάνω θα ξεκαθαρίσουν αρχές της βδομάδας που θα ανακοινωθεί ο επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Ανδρέα Μακρή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ