Νίκη για χίλιους δύο λόγους, όλοι γήπεδο

Αδέρφια Ανορθωσιάτες,

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Πάει πολύς καιρός να τα πούμε από αυτήν εδώ τη στήλη, για διάφορους λόγους. Ο Φοίνικας μας πλέον δείχνει ξεκάθαρα σημάδια αναγέννησης για άλλη μια φορά, σε όλα τα επίπεδο. Αγωνιστικό, οικονομικό-διοικητικό, μα πάνω από όλα στη συσπείρωση του μεγάλου Ανορθωσιάτικου κόσμου. Αυτού του κόσμου που με τις τόσες δυσκολίες των καιρών (οι οποίες για τον κάθε πρόσφυγα γίνονται ακόμα δυσκολότερες) και παρά τα όσα έγιναν στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, στέκεται εκεί, περήφανος στο πλευρό της. Μόλις δει λίγη ελπίδα, επιστρέφει μαζικά στο γήπεδο, ελπίζοντας ότι τα “πέτρινα χρόνια” βρίσκονται πλέον πίσω μας. Αυτό πιστέψαμε αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, όμως είμαι βέβαιος ότι αυτή τη φορά η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ έχει επιστρέψει για τα καλά. Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου μας στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες, πρέπει να γίνει ακόμα εντυπωσιακότερη σήμερα. Είμαστε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Γι’ αυτό όλοι γήπεδο, δεν χωρούν πλέον δικαιολογίες, αμφισβήτηση και γκρίνιες. Τόσο  οι παίχτες και ο προπονητής, όσο και η διοίκηση υπό τον κ. Πουλλαΐδη έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν τα διαπιστευτήρια τους. Και μας θέλουν δίπλα τους. ΟΛΟΥΣ μας. Να ξανακάνουμε το “Αντώνης Παπαδόπουλος” όπως το συνηθίσαμε τούτα όλα τα χρόνια. Ένα απόρθητο φρούριο, το σπίτι μας, η γειτονιά μας στην προσφυγιά…

Ο σημερινός αγώνας είναι ίσως ο σημαντικότερος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και επιβάλλεται να κερδηθεί οπωσδήποτε, για πολλούς λόγους. Από τη μία, ενδεχόμενη ήττα βάζει την Αέλ από πάνω μας και για τα καλά στο “κόλπο” της 6άδας. Ναι μεν έχει πολύ δυσκολότερο πρόγραμμα από εμάς, αλλά η ψυχολογία της θα πάει στα ύψη και θα παίζουμε πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Από την άλλη όμως, με νίκη αύριο, κλειδώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό η συμμετοχή μας στην 6άδα. Με 6 πόντους διαφορά από την Αέλ, και ακόμα μια ομάδα από κάτω μας (Ερμή), θα δικαιούμαστε πλέον να βλέπουμε μόνο προς τα πάνω.

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που είχαμε (χτίσιμο ομάδας από την αρχή, οικονομικό, δυσπιστία κόσμου προς νέα διοίκηση/εγχείρημα εταιρίας) και την εχθρική διαιτησία που συχνά προσθέτουν στα εμπόδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Απλά σκεφτείτε μερικές διαιτησίες να ήταν λίγο διαφορετικές (π.χ. με Άχνα και Αποέλ) πού θα μπορούσε να ήταν τώρα τούτη η ομάδα. Τα “τρομερά μωρά” του κ. Πάους. Το πίστευα από την αρχή της σεζόν, και τώρα επιμένω ακόμα παραπάνω ότι τούτη η ομάδα μπορεί, και της αξίζει, για πολύ ψηλά! Με ΝΙΚΗ, την 4άδα των πιο “εύκολων” παιχνιδκιών που ακολουθεί (σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα ντέρμπι όλων των άλλων), καθώς και 1-2 μεταγραφές, μπορούμε να βλέπουμε ψηλά.

Υ.Γ. Σημειώστε ότι την Αέλ πάνε 4 (!!!) χρόνια να την κερδίσουμε, σε οποιοδήποτε γήπεδο, σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Απίστευτο σερί, ειδικά για ομάδα που είχε κάνει σχεδόν 30 χρόνια να μας κερδίσει στην έδρα μας,και πρέπει να σταματήσει. Ακόμα ένας λόγος για να κερδίσουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ