Μήτρου: «Η Ανόρθωση βγήκε ξεκάθαρα ενάντια στο κατεστημένο»

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Supersport FM,  ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, σχολίασε τις τοποθετήσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη κατά τη διάρκεια της διάσκεψης τύπου. Παράλληλα ανέφρε πως η Ανόρθωση έχει βγει ξεκάθαρα ενάντια στο κατεστημένο και ζητεί να γίνουν άμεσα αλλαγές, γιατί ίσως το καλοκαίρι να είναι αργά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Νομίζω ότι ο κ. Κουτσοκούμνης επιτέθηκε εναντίον των πάντων. Σωματείων, πολιτικών,  κρατικών αξιωματούχων, δημοσιογράφων και κόσμου. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσουμε. Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση μας, ζητούμε την παραίτηση της ηγεσίας της ΚΟΠ. Δίνουμε μάλιστα και εφτά συγκεκριμένους λόγους που ζητούμε να παραιτηθεί. Τεκμηριώνουμε μάλιστα και γιατί πρέπει να υποβάλουν άμεσα την παραίτηση τους. Δώσαμε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν τέτοια κατεστημένα που τα σωματεία είναι εγκλωβισμένα και δεν μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους. Για αυτό και έχει βγει ξεκάθαρα η Ανόρθωση ενάντια σε αυτό το κατεστημένο. Αναμένουμε και από τα άλλα σωματεία το ίδιο να για να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Ας μην μείνουμε κολλημένοι στον κ. Παναγή. Δεν θα μείνουμε μέχρι το καλοκαίρι γιατί ίσως θα είναι αργά. Ελπίζουμε να βρούμε συμπαραστάτες. Μιλάμε με αρκετά σωματεία που συμφωνούν μαζί μας, όμως υπάρχουν και αυτά που βολεύονται. Θέλουμε να παίζουμε στα ίσα. Ελπίζουμε να έχουμε εξελίξεις.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ