Μακρής: «Θέλουμε τους οργανωμένους δίπλα μας»

Στο balla.com.cy, μίλησε ο νεαρός επιθετικός της Ανόρθωσης, Ανδρέας Μακρής. Στις δηλώσεις του ο Μακρής εξήρε την ανάγκη, η ομάδα να αρχίσει να κερδίζει παιχνίδια για να χτίσει νικηφόρο σερί και να αποκτήσει ψυχολογία. Παράλληλα, στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο και ιδιαίτερα τους οργανωμένους που δίνουν παλμό στην κερκίδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την αναμέτρηση με τον Ερμή:

«Σίγουρα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι από την αρχή, το ξέραμε και ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι, κλείσαμε τον αντίπαλο επιβάλαμε το ρυθμό μας από την αρχή, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα. Αξίζαμε τη νίκη και πιστεύω δικαιούμασταν περισσότερα γκολ. Ήρθε η νίκη όπως και να ήρθε, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και συνεχίζουμε.»

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

«Ήταν εύστοχη η ομάδα. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις στην αρχή. Είναι πολύ σημαντικό και από την αρχή επιβάλαμε τον ρυθμό μας, παίξαμε απλά, έξυπνα, κλείσαμε τον αντίπαλο, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα. Νομίζω εκεί φάνηκε η διαφορά στο παιχνίδι. »

Για τη συνέχεια:

«Η Ανόρθωση κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη, δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα να σκεφτούμε. Ειδικά αυτή την περίοδο πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα, να κάνουμε ένα σερί, να πάρουμε ψυχολογία. Η ομάδα είναι νεαρή, αλλά πρέπει να παίρνει αποτελέσματα και τώρα τα χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε. »

Για την προσωπική του απόδοση:

«Εντάξει όταν η ομάδα πάει καλά, όλοι πάμε καλά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, πιστεύω ήταν το καλύτερο μας πρώτο ημίχρονο. Σκοτώσαμε το παιχνίδι και μετά επιβάλαμε το ρυθμό μας. Ηρεμήσαμε το παιχνίδι, πήγαν όλα μια χαρά.»

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός για ακόμη μια φορά, τον θέλουμε δίπλα μας, όσες φορές και να το λέμε είναι λίγο. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ευχαριστούμε για τη στήριξη. Μας εμψυχώνουν κάθε φορά και λάθος να κάνουμε είναι εκεί. Ευχαριστώ τους οργανωμένους που έδωσαν τον παλμό και τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ