Απαράδεκτο κ. Υπουργέ (Μακρής)

Μιλώντας στο Sigmalive σήμερα ο Ανδρέας Μακρής, είπε σχετικά με τη θητεία του στον στρατό: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αφού δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ξεκούρασης. Το βράδυ έχω κάποιες σκοπιές αλλά μας έμειναν πέντε μήνες και θα ‘‘περάσουμε’’ (γέλια). Οι αρμόδιοι ευτυχώς δείχνουν κατανόηση και με βοηθούν όσο μπορούν».

Εμείς ξέρουμε ότι ο Αντρέας είναι ένα πολύ χαμηλών τόνων παιδί και ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα, ούτε παραπονιέται. Ωστόσο οι αρμόδιοι στο Υπουργείο της Άμυνας και ειδικά ο Υπουργός θα έπρεπε να δουν πολύ πιο ζεστά το θέμα. Ο Μακρής δεν είχε την «τύχη» να είναι γιος βουλευτή για να βγάλει τη θητεία του σε καμιά λέσχη αξιωματικών ή αποσπασμένος στο… πουθενά. Βγάζει και τα νούμερα και τις σκοπιές του κανονικά. Είναι όμως ένα μεγάλο ταλέντο, όχι για την Ανόρθωση μόνο αλλά για το κυπριακό ποδόσφαιρο και την Εθνική και πρέπει να το δουν πιο «ζεστά» οι αρμόδιοι. Τουλάχιστον πριν τα παιχνίδια να μην βγάζει νούμερα ο άνθρωπος!

Ο Ανδρέας είναι άξιος συγχαρητήριων που υπηρετεί την πατρίδα του, την ώρα που άλλοι ποδοσφαιριστές στη θέση του θα έκαναν το παν για να πάρουν… τρελόχαρτο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ