Ώρα για νίκη – Σενάριο εντεκάδας

Άλλο ένα ντέρμπι – το τρίτο – στη σειρά για τη «Μεγάλη Κυρία» που αυτή την φορά υποδέχεται την Ομόνοια Λευκωσίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 1600 και η ανάγκη για νίκη είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

Στην διάθεση του Αντρέ Πάους δεν θα βρίσκεται ο Σερράν Πόλο ενώ για τον αγώνα αμφίβολος – λόγω ίωσης – είναι ο Τσινεντού Εντέ.

Έτσι ο  Αντρέ Πάους θα παρατάξει τους Τόμας Καμίνσκι κάτω από τα δοκάρια, Μάρκους Χόλκερσον και Γρηγόρη Μάκο ως κεντρικούς αμυντικούς ενώ στα άκρα θα διατηρήσει του Δημητρίου και Νούχου.

pilotos

Στο χώρο του κέντρου η απουσία του Μαϊσουράτζε πονοκεφαλιάζει τον προπονητή, αφού θα του λείπει ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος. Την θέση του θα πάρει – κατά πάσα πιθανότητα – ο Χρίστος Μαραγκός με παρτενέρ του τον απόλυτα αναγκαίο πλέον, Κωνσταντίνο Λαΐφη. Πιο μπροστά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Γκαρσία μιας και ο Αμπουρχάνια έχασε μέρος των προπονήσεων της βδομάδας.

Στα φτερά της επίθεσης προφανώς θα έχουμε μια βασική αποχώρηση, καθότι ο Ανδρέας Μακρής τράβηξε μεγάλο κουπί μέχρι τώρα και ενδεχομένως να χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Έτσι στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανδρέας Αβραάμ και στο δεξί ο Τόνι Κάλβο. Στην κορυφή ο Ουκρανός Γιούρι Ιακοβένκο θα είναι εκ νέου στη θέση του, με την ευχή να σκοράρει ξανά εναντίων της Ομόνοιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ