Μα υπάρχει Σύνδεσμος Προπονητών;

Εξέδωσε, λέει, ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου:

«Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Προπονητών με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στο ποδόσφαιρο της Κύπρου, επιθυμεί να δηλώσει τα ακόλουθα:

1. Είναι με προβληματισμό που βλέπουμε ξανά να δέχεται κτυπήματα το ποδόσφαιρο μας. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ξεσπούν τέτοια γεγονότα, ζημιωμένο βγαίνει το άθλημα. Σε μια δύσκολη εποχή που περνά σήμερα το ποδόσφαιρο μας, με αποκορύφωμα την απομάκρυνση των φιλάθλων, καλούμε όλους να διασφαλίσουν την φερεγγυότητα και αξιοπιστία του με σωστές και αποδοτικές ενέργειες.

2. Καλούμε λοιπόν όλους να δείξουν εγκράτεια και να αποφύγουν τις ενέργειες εκείνες που θα φέρουν μεγαλύτερα προβλήματα.

3. Ζητούμε όπως διερευνηθούν τα πάντα αλλά να αποφευχθούν οι θεωρητικές καταδίκες εν μέσω λαϊκών δικαστηρίων.

Ως Σύνδεσμος παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ευχόμαστε όπως το συντομότερο δυνατό να βρεθεί ο τρόπος για να επανέλθει η ηρεμία στο ποδόσφαιρο»

Να σας πούμε την αμαρτία μας, αυτό το «να αποφευχθούν οι θεωρητικές καταδίκες εν μέσω λαϊκών δικαστηρίων» δεν το καταλάβαμε. Ελπίζουμε να μην μεταφράζεται σε… «κρύψετε να περάσουμε»!

Πάντως ψάξαμε στο διαδίκτυο να βρούμε τη σελίδα του συνδέσμου, άφαντη. Βρήκαμε μια σελίδα στο facebook, έχει να ενημερωθεί από το Σεπτέμβριο! Ξαφνικά όμως θυμήθηκαν ότι υπάρχουν και έβγαλαν και ανακοίνωση.

Κωστάκη… βγάλ’ τη μάσκα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ