Χάσιμο χρόνου

Άλλη μια συνάντηση με την ΚΟΠ αιτήθηκε και θα πραγματοποιήσει η διοίκηση της Ανόρθωσης για συζήτηση των θεμάτων που άπτονται της μεταχείρισης που τυγχάνει η ομάδα από την διοργανώτρια αρχή.

Οι σχέσεις είναι τεντωμένες και αυτό οφείλεται – ξεκάθαρα πλέον – στην επιλογή της «Μεγάλης Κυρίας» να εκχωρήσει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα στην Cytavision αντί στην υπό σύσταση ΚΟΠtv.

Κάπου εκεί στην ΚΟΠ πρέπει να το χωνέψουν. Μετά το 2019 που λήγει και το συμβόλαιο με την Cytavision να επανεξεταστεί το όλο θέμα. Ας έχουν μόνο υπόψη ότι δεν θα επιτρέψουμε ξανά αυτή την αντιμετώπιση προς την ομάδα μας. Να υπενθυμίσουμε ότι η ΚΟΠtv δεν θα ήταν το προσωπικό κανάλι της Ανόρθωσης. «Πόρτα» στην ομοσπονδία για αυτό το εγχείρημά της έριξαν ΑΕΛ, Απόλλων, Ομόνοια, Ερμής αλλά και το αποελ με την αντιμετώπιση τους να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή που τυγχάνει η Ανόρθωση.

Ως αποδιοπομπαίο τράγο συμπεριφέρεται η ΚΟΠ στην Ανόρθωση η οποία ειρήσθω εν παρόδω είναι συνεπέστατη με τις οφειλές της προς Κράτος και τρίτους, εκπέμπει διοικητική και οικονομική υγεία, είναι σε πορεία αναδόμησης και από ότι φαίνεται αυτό ενοχλεί τα κέντρα αποφάσεων που θέλουν – μονίμως – το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου, στα χαμηλά.

Σε αυτή την άνευ ουσίας συνάντηση θα παραστεί ο πρόεδρος της εταιρίας Χαράλαμπος Μανώλη και ενδεχομένως να λάβει ακόμη μια φορά διαβεβαιώσεις που και αυτές θα κρατήσουν μέχρι να εξέλθει των γραφείων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ