Μπροστά στον κόσμο της όλα γίνονται

Άδοξο τέλος είχε η ψεσινή προσπάθεια της φουτσαλικής Ανόρθωσης στο «Λευκόθεο» μιας και τη διαφορά έκανε ουσιαστικά η εμπειρία και η αναποτελεσματικότητα σε καίρια σημεία της αναμέτρησης. Κι όμως η νεοσύστατη Ανόρθωση δεν είδε απλώς στα μάτια μια ομάδα που φέτος έπαιξε στην Ευρώπη, αλλά απείχε ένα περίπου 10λεπτο από μια σπουδαία νίκη.
Δυστυχώς το δυναμικό ξεκίνημα με μπροστάρη τον αρχηγό Χαρή που έφερε το 1-3 δεν είχε την ανάλογη συνέχεια και η Ανόρθωση παρουσίασε τάσεις αυτοχειρίας μη μπορώντας να διευρύνει το προβάδισμά της. Σε συνδυασμό με τις νέες νίκες των ΕΝΠ Αγίας Νάπας και ΑΕΛ η ψαλίδα από τρίτη και τέταρτη θέση άνοιξε στους πέντε και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα, ωστόσο η ομάδα μας έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η προσοχή στο κύπελλο
Το κεφάλαιο «πρωτάθλημα» κλείνει ουσιαστικά για το 2014, με το βλέμμα να μετατοπίζεται στα προημιτελικά του κυπέλλου όπου την ερχόμενη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουμε σε μονό εντός έδρας αγώνα τον Εθνικό Λατσιών. Αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κλείσουμε ιδανικά την παρούσα χρονιά αλλά και να γίνει το.. Χριστουγεννιάτικο πάρτι των οργανωμένων φίλων της ομάδας που έχουν δειξει έμπρακτα την συμπαράστασή τους στο φουτσαλικό τμήμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ