ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: Εορταστικός τόνος για τα 20 χρόνια των ΜΑΧΗΤΩΝ

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ καλεί τον κόσμο για μία ακόμη φορά να παραστεί σύσωμος στο παιχνίδι της Κυριακής εναντίον της Ομόνοιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση

20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΗΤΕC

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, 2014

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει για ακόμα μια εβδομάδα τα μέλη του και τον κόσμο της Ανόρθωσης στο σύνολο του για την παρουσία-απόδειξη πως παραμένει το πιο δυνατό κομμάτι αυτού του Συλλόγου. Μπορεί να μην πήραμε ότι αξίζαμε αλλά αποδείξαμε τι αξίζουμε. Μπoρεί κάποιοι να πουν πως μειώνουμε την Ιστορία μας με το να αποδεχόμαστε την ήττα. Δεν αποδεχόμαστε ούτε συμβιβαζόμαστε με κανένα αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Απλά αντιλαμβανόμαστε τις διαφορές που υπάρχουν στο πως προήλθε μια «ήττα» πέραν του βαθμολογικού που δεν αλλάζει.

Όταν ήμασταν όλοι μια γροθιά και μια οικογένεια, πετύχαμε τόσα, που οι άλλοι ούτε να ονειρευτούν δεν μπορούσαν. Αυτός εξάλλου είναι ο μοναδικός μας σκοπός και στόχος. Να καταστήσουμε την Ανόρθωση παντοδύναμη και να την επιστρέψουμε εκεί που της αξίζει. Κανένα κατεστημένο να μην μπορεί να πληγώνει την υπερηφάνεια του κόσμου μας και κανένας μαυροφορεμένος να μην έχει την δυνατότητα να παίζει μαζί μας. Δεν μπορείτε καν να μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε πως η Ανόρθωση Αμμοχώστου, ένα προσφυγικό σωματείο θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή. Να ξέρετε όμως ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ.

Αφήνοντας πίσω τα προηγούμενα, ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι έρχεται το οποίο εμείς θα ορίσουμε ως επετειακό. Πέραν της αναμενόμενης στήριξης ως προς την αναγκαιότητα της νίκης τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και για λόγους ψυχολογίας ένας ακόμη λόγος υπάρχει που πρέπει να γεμίσουμε το σπίτι μας. Ως τελευταίος εντός έδρας αγώνας του 2014 θα γιορτάσουμε την συμπλήρωση 20 χρόνων του οργανωμένου μας συνόλου και χρειαζόμαστε την παρουσία ΟΛΩΝ των οπαδών μας για ένα αξέχαστο απόγευμα. Την Κυριακή η ώρα 16:00 επιβάλετε να είμαστε εκεί. Η μέρα και η ώρα προσφέρετε για μαζικότερη παρουσία στις εξέδρες του Ναού, σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Όλοι στο παιχνίδι αφιερωμένο για τα 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΗΤΕC.

Ενημερώνουμε τον κόσμο πως αυτοκινητοπομπές θα ξεκινήσουν από όλα τα κλιμάκια μας, με προορισμό τον «πισσαρίδη». Από το συγκεκριμένο σημείο θα ξεκινήσει πορεία με τα πόδια μέχρι το Νότιο πέταλο. Απο εσάς θα εξαρτηθεί αν θα την ονομάσουμε μεγαλειώδη πορεία ή απλά πορεία. Η ώρα 14:45 ξεκινούμε από «πισσαρίδη». Όλοι ΜΠΛΕ μπουφάν και κασκόλ. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των οργανωτών και των υπευθύνων που θα οριστούν από τον Παν.Συ.Φι, τόσο στην πορεία όσο και εντός εξέδρας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Στην είσοδο της Νότιας εξέδρας θα πωλούνται επετειακά προιόντα (κασκόλ, καπέλα και φανέλες προς €5).

Υ.Γ.1 Αύριο η πετοσφαιρική μας ομάδα δίνει ακόμα ένα αγώνα στο Θεμιστόκλειο. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Υ.Γ.2 Το Σάββατο όλοι στα οικήματα μας για τα pre-game πάρτι.

Υ.Γ.3 Στα οικήματα του Παν.Συ.Φι διαθέσιμα είναι τα καινούργια προιόντα (αυτοκόλητα, μπρελόκ, ζώνες, λαιμουδιέρες) και από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμα τα νέα αντιανεμικά σακάκια.

Υ.Γ.4 ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ…

ΦΩΝΗ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΗΤΕC

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ