Τα βλέμματα στραμμένα στο Σερράν Πόλο

Οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών από το ματς με την Σαλαμίνα καλά κρατούν. Σε ένα αγώνα που κατά τον προπονητή της αντιπάλου παιζόταν Ελληνορωμαϊκή πάλη από την Ανόρθωση, 2 σημαντικοί ποδοσφαιριστές μας (Ιακοβένκο και Σερράν Πόλο) υποφέρουν με τραυματισμούς ακόμη και δυο βδομάδες μετά.

Για τον πρώτο είναι δεδομένη η απουσία του από τον αγώνα με την Δόξα ενώ στην ανησυχία ήρθε να προστεθεί ο τραυματισμός του Σερράν ο οποίος ταλαιπωρείται από ελαφριάς μορφής θλάση και ως εκ τούτου γίνεται αγώνας δρόμου για να τα καταφέρει το Σαββάτο να ενισχύσει την προσπάθεια της «Μεγάλης Κυρίας» να ντουμπλάρει τις εκτός έδρας επιτυχίες.

Στα ευχάριστα, είναι η συμπερίληψη των Νούχου και Αμπουρχάνια στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η ενημέρωση από την Ανόρθωση
Στο γυμναστήριο πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, από την οποία απουσίαζαν οι διεθνείς Δημητρίου, Μακρής και Λαΐφης που απόλαυσαν σήμερα το ρεπό τους, όπως και οι Κυριάκου και Ανδρέου που απουσιάζουν στην Ελπίδων.
Στα ευχάριστα η παρουσία του Νούχου στο κανονικό πρόγραμμα, από το οποίο απουσίαζε ωστόσο ο Σεράν αφού ένιωσε ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Αβραάμ. Ο Σαμπάλα επέστρεψε χθες το μεσημέρι από την Ολλανδία όπως αναμενόταν και ενσωματώθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, κάνοντας πρόγραμμα αποθεραπείας.
Εκτός προπονήσεων κάνοντας φυσιοθεραπεία παρέμειναν οι Ιακοβένκο, Άντιτς και Οικονόμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ