Στροφή 8η και σημαντική – Η εντεκάδα του Πάους

Για το Βαρωσιώτικο ντέρμπι στο στάδιο «Αμμόχωστος» ο Αντρέ Πάους είναι στην ευχάριστη θέση να έχει απαρτία πλην του τιμωρημένου με κάρτες Τόνι Κάλβο. Μια απουσία πολύ σημαντική αν λάβει κανείς υπόψη ότι ο Ισπανός είναι εκ των κορυφαίων της φετινής χρονιάς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τόμας Καμίνσκι ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι παίρνει την απαιτούμενη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση που πηγάζει από τις καλές του εμφανίσεις με τα χρώματα της «Κυρίας».

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αντρέ Πάους θα επιλέξει τον Δημητρίου και στο αριστερό τον Ράζακ Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Χόλγκερσον και Σεράν Πόλο.

laifis

Στο χώρο του κέντρου επανέρχεται ο Λαΐφης. Ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής επανήλθε στον αγώνα με την ΕΝΑΔ για το κύπελλο, σημείωσε ένα όμορφο γκολ και η συνολική του παρουσία ήταν τέτοια που του δίνει προβάδισμα να συμπεριληφθεί στην βασική εντεκάδα του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα. Πλάι του θα βρίσκεται ένας εκ των Μάκου ή Μαϊσουράντζε με τον Γεωργιανό να φαντάζει καλύτερη λύση. Πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Γκαρσία.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Μακρής και στο αριστερό ένας εκ των Αβραάμ ή Εντέ. Ο Κύπριος αριστερός επιθετικός στον αγώνα με την ΕΝΑΔ ήταν εκτός αποστολής και αυτό ίσως να καθορίζει τις σκέψεις του Αντρέ Πάους σε σχέση με τον αυριανό αγώνα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γιούρι Ιακοβένκο.

Μια ευκαιρία περιμένει ο Βαλέρις Σαμπάλα αλλά στον πάγκο για πολύτιμες λύσεις θα είναι ο Βέγκα, Οικονόμου, Αμπουρτζάνια, Μαραγκός και Άντιτς.

Ο αγώνας είναι κομβικής σημασίας όπως αναφέραμε και χθες. Αυτό που μένει είναι να δούμε μια αλλαγμένη «Κυρία» προς το καλύτερο, να κερδίζει ακόμη ένα «βαρωσιώτικο» ντέρμπι και να ανεβαίνει στην θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη είναι μονόδρομος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ