Σίμος Ταραπουλούζης – Η αφιέρωση και οι δηλώσεις

Μια αφιέρωση – με νόημα – ενδεχομένως να προκάλεσε ή και να δημιούργησε τις φήμες πέριξ της μετακίνησης του Σίμου Ταραπουλούζη από την Ανόρθωση στην ΑΕΛ.

Ήταν παραμονές της αποδέσμευσης του Χριστάκη Χριστοφόρου από τον πάγκο του Απόλλωνα όταν και ο προσωπικός του φίλος Σίμος Ταραπουλούζης «δημοσίευσε» στον χρονολόγιο του, στο facebook το τραγούδι του Ν. Οικονομόπουλου – «Ώρα να πηγαίνω» με την αφιέρωση να πηγαίνει … καθαρά στον φίλο και συνεργάτη Χριστάκη.

simos

Εν συνεχεία ο Χρι – Χρι ως γνωστόν αφότου απελύθει απο το πόστο του, ανέλαβε το πάγκο της ΑΕΛ και εν τη ανακοίνωση του Ιούλιου Κονναρή (πρώην γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης) από την ΑΕΛ ως νέος τιμ μάνατζερ, τα σενάρια φούντωσαν για πρόσληψη και του Σίμου Ταραπουλούζη από την Λεμεσιανή ομάδα.

Για όλα αυτά, υπαρκτά ή μη, απαντήσεις έδωσε ο ίδιος ο βοηθός προπονητής της Ανόρθωσης Σίμος Ταραπουλούζης στο ραδιόφωνο του SPORTS1

Διαβάστε τις δηλώσεις όπως δημοσιέυθηκαν στην ιστοσελίδα kerkida.net:

Για τις φετινές δυνατότητες της ομάδας: “Η φετινή Ανόρθωση μπορεί να τερματίσει από την 3η μέχρι την 7η θέση. Το ξέραμε από την αρχή του καλοκαιριού. Τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι είναι μια μεγάλη πρόκληση. Σε αυτά τα ντέρμπι δεν χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια στον πρώτο γύρο”.

«Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και ιστορία. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για το τρίποντο».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Δημιούργησε ένα κλίμα πολύ καλό, που κανένα δεν απασχολούν τα λεφτά. Είναι όλοι πληρωμένοι και αυτό δημιουργεί μια ηρεμία. Το μπάτζετ είναι χαμηλό, αλλά μέχρι εκεί φτάνουμε».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Παίζουμε με μια από τις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ελπίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο με την επιστροφή των φιλάθλων».

tarapoulouzis apollon

Για τον αν τον προσέγγισε ο Χριστάκης Χριστοφόρου για να συνεχίσει ως βοηθός του στην ΑΕΛ: «Έχω συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω.  Είμαστε φίλοι και όχι μόνο με τον Χριστάκη, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και επαγγελματίες. Θα είμαστε αντίπαλοι δυο φορές τον χρόνο. Όχι δεν έχω δεχθώ κρούση».

Για τις απουσίες ενόψει Απόλλων: «Υπολογίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Άντιτς και Βαλβέρδ».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ