Παιχνίδι «κομβικής σημασίας»

Οι αγώνες με Οθέλλο και ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς αποτελούν παρελθόν. Η απόδοση της ομάδας ήταν τέτοια που περισσότερο άφησε παραπονεμένους τους οπαδούς της «Κυρίας» παρά ευχαριστημένους.

Από την άλλη όμως στην Ανόρθωση – αυτή τη περίοδο – μετρούν την ουσία. Και η ουσία κατέγραψε ότι έστω και χωρίς καλή εμφάνιση η ομάδα του Πάους πήρε τρείς βαθμούς και μια πρόκριση για τους 16 του κυπέλλου Κύπρου.

Αυτό θα επιδιώξει και στον αγώνα της Δευτέρας με την εξαιρετική φέτος Σαλαμίνα. Η προϊστορία μπορεί να είναι με το μέρος της «Μεγάλης Κυρίας» αλλά η προϊστορία είναι μόνο για αναμνήσεις.

Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και ο στόχος είναι η νίκη ανεξαρτήτως εμφάνισης. Στο τέλος της ημέρας θα μετρήσει, ποια ομάδα θα πάρει το τρίποντο. Σε περίπτωση νίκης η οποία θα είναι η 4η για φέτος, η «Κυρία» θα αναρριχηθεί στην 5η θέση με 12 βαθμούς όσους έχει και η 4η ΑΕΛ που φιλοξενεί τον Ερμή.

Παράλληλα και πάντα σε περίπτωση νίκης, θα προσπεράσει την Σαλαμίνα και την ΑΕΚ η οποία δίνει ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, με τον Οθέλλο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Είναι αντιληπτό ότι η νίκη στον αγώνα με την συμπολίτισσα είναι μονόδρομος. Είναι κομβικό το σημείο γιατί σε περίπτωση ήττας η «Κυρία θα βρεθεί 5 βαθμούς πίσω από την Σαλαμίνα και ενδεχομένως θα οπισθοχωρήσει περαιτέρω στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πώς θα έρθει η νίκη είναι «δουλειά» του τεχνικού τιμ. Ο στόχος είναι να έρθει το τρίποντο με οποιονδήποτε τρόπο ή εμφάνιση.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ