Παλέψαμε μόνο ένα σετ

Την ήττα με 3-0 γνώρισαν τα κορίτσια μας από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, στο ντέρμπυ κορυφής της τέταρτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών.

Η Ανόρθωσις στο πρώτο σετ ήταν φανερά κατώτερη των περιστάσεων με συνέπεια το σετ να χαθεί με διαφορά 10 πόντων (25-15).

Στο δεύτερο σετ, οι πετοσφαιρίστριές μας έπιασαν καλύτερη απόδοση και δεν επέτρεψαν στον Απόλλωνα να ξεφύγει στο σκορ. Μάλιστα, με ένα καλό σερί μετά το δεύτερο τεχνικό time-out (16-14), έφτασαν να προηγούνται στο σκορ με 18-21. Δυστυχώς όμως, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τα υπέρ τους δεδομένα, με συνέπεια ο Απόλλωνας να πάρει το σετ με 27-25.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για την Ανόρθωση, που πήγε στο πρώτο τεχνικό time-out ξανά με προβάδισμα τριών πόντων. Ωστόσο, και πάλι η ομάδα της Λεμεσού ανέτρεψε τα δεδομένα και στο τέλος επικράτησε εύκολα με 25-17.

Πλέον, τα κορίτσια του Φοίνικα βρίσκονται στην τρίτη θέση, καθώς με την επικράτησή της επί της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου, η ΑΕΚ ισοβαθμεί με την Ανόρθωση, έχοντας καλύτερη αναλογία σετ. Ο Απόλλωνας είναι πλέον μόνος πρώτος με 12 βαθμούς και ακολουθούν ΑΕΚ και Ανόρθωση με 9.

Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Θ.Ο.Ι. Αυγόρου στο ΑΤΙ (19/11/2014, 19:30).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ