Μόνο εσύ μπορείς

Κάνουμε έκκληση από αυτό εδώ το βήμα προς το μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνδράμει στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας μας.

Η ομάδα αυτή μας χάρισε πολλές χαρές, πολλή περηφάνια και αλησμόνητες βραδιές. Μας χάρισε όμως και λύπες που ήρθαν κυρίως μετά τα γεγονότα του 2008. ‘Ολα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Η Ανόρθωση τώρα κάνει ίσως την τελευταία της απέλπιδα προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση, αποπληρωμή των χρεών της και την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας αντάξιας του ονόματος και της ιστορίας του Συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι αποπληρώθηκαν πολλές από τις παλιές αμαρτίες που καμία ευθύνη δεν έφερε το νυν διοικητικό συμβούλιο εντούτοις τα προβλήματα είναι καθημερινά και για το σκοπό αυτό πρέπει ο κόσμος να συσπειρωθεί, να ξεχάσει το παρελθόν και να πορευτεί με την διοίκηση που πρωταρχικό στόχο έθεσε την οικονομική εξυγίανση της Ανόρθωσης.

Όσο κι αν φαντάζει δύσκολο, στο παρελθόν ο κόσμος της Ανόρθωσης ήταν μπροστάρης σε παρόμοιες επικίνδυνες καταστάσεις. Ο κόσμος ήταν αυτός που κρατούσε εν ζωή την αγαπημένη του Ανόρθωση, ο κόσμος ήταν αυτός που τη γιγάντωσε τη δεκαετία του ”90.

Έτσι και τώρα, αν ο κόσμος έρθει κοντά στην ομάδα, αν βοηθήσει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια, σίγουρα το μέλλον δεν θα κρέμεται από μια κλωστή αλλά θα είναι πιο ευοίωνο.

Τώρα υπάρχει η δυνατότητα της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας στη μισή τιμή. Η χρονιά για τα εντός έδρας παιχνίδια δεν τέλειωσε, απομένουν ακόμη 7 αγώνες για την 1η φάση του πρωταθλήματος και άλλοι πέντε για την 2η φάση. Η ομάδα θα βρίσκεται στην εξάδα και έτσι από τα 12 παιχνίδια που απομένουν για τον θεσμό του πρωταθλήματος – εντός έδρας – τα 10 είναι ντέρμπι, χωρίς να υπολογίζεται το κύπελλο που και αυτό συμπεριλαμβάνεται στην ειδικά μειωμένη τιμή.

Το κίνητρο είναι μεγάλο. Τα παιχνίδια είναι πολλά και με καλούς αντιπάλους και η τιμή πολύ ελκυστική. Ας αγκαλιάσουμε την προσπάθεια, ας βοηθήσουμε οικονομικά την ομάδα και να την ωθήσουμε αγωνιστικά για την επίτευξη των στόχων της.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης μπορεί, φτάνει να το αποδείξει!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ