Μαρίνος Μήτρου: «Θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους»

Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνου Μήτρου, όπως αυτές δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα sport-fm.com.cy

«Θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους, θέλαμε το τρίποντο που θα μας ανεβάσει και στον πίνακα, ήθελαν και οι ποδοσφαιριστές την εκτός έδρας επιτυχία, προτιμήσαμε την τακτική παρά το θέαμα, εξουδετερώσαμε τα ατού της αντιπάλου και πήραμε τη νίκη, έστω και αν στο τέλος κάποιες αδράνειες έκαναν τους φίλους μας να καρδιοχτυπήσουν…»

«Εκτός έδρας είναι καλό να διατηρείς τον έλεγχο του αγώνα και να κτυπάς στις αντεπιθέσεις».

Για Ιακοβένκο: «Θα στεκόμουν πέραν από το γκολ που σημείωσε, ήταν σε όλο το παιγνίδι δραστήριος, μάρκαρε, μοίραζε μπαλιές και είχε μεγάλη συμμετοχή στο παιγνίδι, ήρθε στην Κύπρο για να φτιάξει το όνομα του και μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά»

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιγνίδι με τον Εθνικό. Στοχεύουμε μόνο στη νίκη στην έδρα μας, ο Εθνικός είναι επικίνδυνη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει για να σπρώξει την ομάδα στη νίκη, θέλουμε ένα κατάμεστο στάδιο».

Για διαιτησία: «Δεν σχολιάζουμε τι λέει η άλλη ομάδα για τη διαιτησία. Στο δεύτερο γκολ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Υπάρχει οφθαλμαπάτη δεν κτυπά στο χέρι του Πόλο, η μπάλα σταματά στον αγκώνα του Λαίφη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι. Αντίθετα εμείς έχουμε παράπονα γιατί δεχτήκαμε αρκετές κίτρινες, σε αντίθεση με την Σαλαμίνα που δεν δέχτηκε καμία κάρτα, ενώ θα μπορούσε να τέλειωνε και με πιο λίγους παίκτες τον αγώνα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ