Μακρής: «Γι΄αυτό η ομάδα βελτιώνεται»

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ανδρέας Μακρής, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Πρώτο για πολλά και διάφορα θέματα. Μεταξύ αυτών, μίλησε για την Εθνική, τον Πάους, αλλά και για τον νέο τρόπο λειτουργιάς της ομάδας.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη του όπως δημοσιεύεται στο sigmalive.com αλλά μπορείτε και να την ακούσετε όπως καταγράφηκε από το Ράδιο Πρώτο.
Για το παιχνίδι με την Δόξα:
“Ασφαλώς και ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα με καλή ψυχολογία. Η εύκολη νίκη ήρθε από την καλή μας παρουσία και το ότι καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και βλέπουμε την συνέχεια. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια και όταν ακολουθούν σερί ντέρμπι. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά . Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και αυτή η περίοδος είναι σημαντική για την Ανόρθωση για να δείξει τις αντοχές της”

Για την παρουσία του και την καλή εμφάνιση:

“Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε. Όποιος και να βάζει τα γκολ είναι η ίδια η χαρά. Είναι σημαντικό για μένα γιατί ήθελα να σκοράρω. Μέσω αυτό του παιχνιδιού η ομάδα θα βρει τα πατήματα της. Όπου και παίξω δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να ανταποκριθώ καλύτερα σε αυτή την θέση.Το γνωρίζει ο προπονητής όμως αυτός ξέρει ποιο είναι το καλό για την ομάδα
Είναι δουλειά όλης της ομάδας η καλή παρουσία. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα και όπου και να παίξω θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Μου δίνει αυτοπεποίθηση γιατί ο προπονητής μου δίνει ευκαιρίες και προσπαθώ να τον βγάλω ασπροπρόσωπο

Είναι η καλύτερη περίοδος που περνά η ομάδα. Θέλω να κερδίζει η ομάδα μου και θ να βάλω όσα πιο πολλά γκολ. Να μείνω στην Εθνική ομάδα είναι ο κάθε στόχος που θέλει ένας ποδοσφαιριστής και η Ανόρθωση να κάνει ότι καλύτερο μπορεί Άλλαξαν πολλά στην ομάδα. Δουλεύει επαγγελματικά και βελτιώθηκαν πολλά. Όλα είναι πολύ καλά και είναι ο πρώτος λόγος που η ομάδα γίνεται καλύτερη”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ