Mακρής: «Δεν φοβόμαστε κανένα» (Bίντεο)

Στην ιστοσελίδα www.balla.com.cy και στο Μάριο Μυλωνά μίλησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας,  Αντρέας Μακρής. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για την προσωπική του απόδοση, το νέο του συμβόλαιο, αλλά και για τα 3 επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Aναλυτικά:

«Σίγουρα είναι ένα σημαντικό τρίποντο, δείξαμε από την αρχή πως θέλαμε την νίκη και καταφέραμε να κερδίσουμε με ένα ευρύ σκορ. Το 4-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, δεν δεχθήκαμε τέρμα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό και παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο.»

Για την προσωπική του απόδοση:

 «Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου, έχω πολλά ακόμη να βελτιώσω σε πολλά θέματα είμαι όμως αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όλοι οι παίκτες είμαστε μια οικογένεια, προσπαθούμε για το καλύτερο. Τώρα έρχονται τα πιο κρίσιμα παιχνίδια και πιστεύω θα είμαστε μια χαρά.»

Για το που προτιμά να αγωνίζεται:

«Ο προπονητής μου όπου με βάλει είναι υποχρέωση μου να κάνω το καθήκον μου. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ καλύτερα στην επίθεση. Εντάξει όπου με βάλει ο προπονητής μου πρέπει να κάνω το καλύτερο που μπορώ. »

 Για την αναπροσαρμογή συμβολαίου που υπέγραψε:

«Το θέλαμε και οι δύο και εγώ και η ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Θα κάνω τα πάντα για την Ανόρθωση, θα κάνω ότι μπορώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και το περιβάλλον είναι πολύ καλό και πιστεύω θα πάνε όλα μια χαρά.»

Για τη δύσκολη συνέχεια κα τα τρία σερί εντός έδρας ντέρμπι:

«Εμείς πάμε για το καλύτερο δυνατό, δεν φοβόμαστε κανένα παίζουμε στο σπίτι μας, παίζουμε στον κόσμο μας τον οποίο χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι ο κόσμος για την Ανόρθωση. Είναι ευκαιρία τώρα με κάποια πακέτα που έβγαλε η διοίκηση της Ανόρθωσης, να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο να μας υποστηρίξει. Και γιατί όχι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.»

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ