Κέρδισαν με 25-0 οι 15άρηδες

Μια ισοπαλία, δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός του διημέρου για τις ακαδημίες της Ανόρθωσης.

Ισόπαλοι οι U-21

Σε εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας, οι U-21 της Ανόρθωσης παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν με 0-2 εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 με την ομάδα της Άχνας.Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Πιεράκης Πιερή 7’ και ο Ανδρέας Χριστοδούλου στο 23’. Η ομάδα μας βρίσκεται στην έκτη θέση με 13 βαθμούς.

Κέρδισαν οι U-17

Την ΑΕΚ εκτός έδρας αντιμετώπισαν οι U-17, με την ομάδα μας να πετυχαίνει την ανατροπή και να κερδίζει την Α.Ε.Κ με 1-2. Η Α.Ε.Κ προηγήθηκε στο 27΄με πέναλτι για να ισοφαρίσει στο 40’ ο Λοίζος Πούννας. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα μας, το πέτυχε στο 75’ ο Γρηγόρης Φιλιπππίδης. Η ομάδα μας βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς.

Προαιρετικά πρωταθλήματα

Για το Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 15 για την Επαρχία Λάρνακας, η ομάδα μας είχε ρεπό, μιας και αγωνιζόταν με την Ελπίδα Ξυλοφάγου η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Για το Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 15 για την Επαρχία Λευκωσίας, οι μικροί της Ανόρθωσης διέσυραν με 25-0 την Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς. Μετά τη νίκη της αυτή, η Ανόρθωση βρίσκεται στην Πέμπτη θέση με 18 βαθμούς.

Για το προαιρετικό πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 13 για την Επαρχία Λάρνακας/Αμμοχώστου, για το β’ όμιλο η Ανόρθωση ηττήθηκε με 4-0 από την Α.Ε.Κ. Η ήττα αυτή, αφήνει την ομάδα μας στην 3η θέση απέχοντας 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ.

Για το προαιρετικό πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 13 για την Επαρχία Λευκωσίας, για το β’ όμιλο η Ανόρθωση έχασε στην έδρα της από το ΘΟΙ Λακατάμιας με 3-1. Η ήττα αυτή έφερε την οπισθοχώρηση της ομάδας μας στην 5η θέση. Το γκολ για την ομάδα μας που ισοφάρισε προσωρινά, πέτυχε ο Κωνσταντίνος Ευθυμίου στο 27΄.

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ