Κάνει τη διαφορά

Την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει στον αυριανό αγών η Ανόρθωση.

Η συμπολίτισσα ομάδα της «Αμμοχώστου» Νέα Σαλαμίνα, την φετινή περίοδο παρουσιάζεται πολύ διαφορετική, πολύ καλή ομάδα ως σύνολο, με μονάδες που θα ήθελαν να τις έχουν οι «παραδοσιακά» μεγάλοι του κυπριακού πρωταθλήματος και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο μεταξύ μας αγώνας είναι και για αυτούς εξίσου σημαντικός καθότι με νίκη διαφοροποιούνται οι στόχοι που έθεσαν από την αρχή.

Η Σαλαμίνα την φετινή περίοδο και στις 7 πρώτες αγωνιστικές σημείωσε 3 νίκες (Οθέλλο, Άχνα, Απόλλων), 2 ισοπαλίες (Ομόνοια, Δόξα) και 2 ήττες (ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ) με εμφαντικότερο αποτέλεσμα την τεσσάρα επί του Απόλλωνα κάτι που επέφερε και την αποδέσμευση του προπονητή της Λεμεσιανής ομάδας.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκονται σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως οι Πεδρίτο, Ντιέγκο Λεόν, Γκραϊμς, Έντερ και ο Λεάντρο Σίλβα.

Παίχτης κλειδί
Η προσοχή όλων θα πρέπει να είναι στραμμένη στην αναχαίτιση και περιορισμό του ισπανού Ντιέγκο Λεόν. Ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής που οδηγεί την Νέα Σαλαμίνα στο φετινό μαραθώνιο και που μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή κυρίως αν του δοθεί η ευκαιρία από στημένο λίγο έξω από την μεγάλη επανορθωτική.

Το παιχνίδι του αντιπάλου θα περάσει από τα πόδια του αφού έχει και την ικανότητα να μοιράζει πάσες ακριβείας προς τους συμπαίκτες του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ