Γιώργος Κυριάκου: «Στόχος η παραμονή στην τριάδα»

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του anorthosis24.net προέβηκε ο προπονητής της φουτσαλικής Ανόρθωσης μετά και το πέρας του πρώτου γύρου, με τον Γιώργο Κυριάκου να αναφέρεται στον αγώνα με την ΕΝΠ Αγίας Νάπας και να προαναγγέλλει ενίσχυση στη μεταγραφική Ιανουαρίου. Τάσεις αυτοκριτικής από τον αρχιτέκτονα της φετινής πορείας ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει τα πολλά και οφθαλμοφανή διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, προτιμώντας να επικεντρωθεί στην αδυναμία της Ανόρθωσης να τελειώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Για την εκτός έδρας ισοπαλία:

Θεωρώ ότι την περισσότερη ώρα ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα μας και οι παίκτες έκαναν αυτά που τους ζήτησα στις προπονήσεις. Είχαμε πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες έχοντας δυστυχώς ένα πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Δεν πρέπει όμως να μας πάρει από κάτω μιας και είμαστε στην τρίτη θέση και αν τερματίσουμε σε αυτή θα είναι μεγάλη επιτυχία. Βλέπουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία με στόχο την παραμονή στην τριάδα και να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι τέλους.

Για τα διαιτητικά λάθη:

Θα θεωρήσουμε ότι έγιναν ανθρώπινα λάθη και νομίζω υπήρχαν αρκετά σήμερα. Το φταίξιμο είναι καθαρό δικό μας μιας και αν τελειώναμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε δεν θα δίναμε το δικαίωμα σε κανέναν να κάνει λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Το αποτέλεσμα το διαμορφώσαμε εμείς με τις χαμένες ευκαιρίες που είχαμε.

Για τους παραπέρα στόχους:

Θα το δούμε μετά τον επόμενο αγώνα που είναι με τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας ενώ μεσολαβεί και κενό λόγω εθνικών ομάδων. Αν έχουμε κάποιο όφελος από αυτό το παιχνίδι και με την ενίσχυση που θα γίνει στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας, μπορούμε να κτυπήσουμε τη δεύτερη θέση.

Για τον κόσμο:

Θα αργήσουμε να τον ξαναδούμε στο «Κίτιον» μιας και θα έχουμε ξανά εκεί υποχρεώσεις στις 21 Ιανουαρίου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι εκεί.

Για την κλήση φουτσαλιστών μας στην εθνική:

Δικαίως ο Γιάννης Ιωάννου έχει κληθεί στη εθνική, αλλά νομίζω ότι δεν είναι έτοιμος να πάρει την ομάδα στους ώμους του. Μαζί με τους άλλους νεαρούς της ομάδας δουλεύουμε όλοι σκληρά και αισιοδοξώ ότι σύντομα θα μπορούν να αποτελέσουν την ραχοκοκκαλιά της εθνικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ