Ε.Ν.Π 2 – 2 Ανόρθωσις: Ζωντανή στο (Χ)ειρουργείο

Σε ένα δραματικό παιχνίδι που έσπαγε καρδιές, Ε.Ν.Παραλιμνίου και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες με 2-2.Το αποτέλεσμα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα μας, στη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα μας ήταν καλύτερη, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών ήταν όμως άστοχη. Ωστόσο μπορούσαμε να φύγουμε και με την ήττα από την κλειστή αίθουσα του Δημοτικού Σωτήρας, καθώς οι αντίπαλοι έχασαν πέναλτι 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τις πολλές και λαθεμένες αποφάσεις των διαιτητών, οι οποίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν ενάντια στην ομάδα μας

Α’ ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει φουριόζα, να κρατεί τον έλεγχο και να χάνει ευκαιρίες. Το γκολ όμως ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μάρτινς με πλασέ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Το τέλος του ημιχρόνου σημαδεύτηκε από ένα εγκληματικό λάθος, καθώς οι διαιτητές της αναμέτρησης έκλεισαν τα μάτια σε καραμπινάτο φάουλ που θα ήταν το 6ο για το Παραλίμνι και θα έδινε την ευκαιρία στην ομάδα μας να εκτελέσει πέναλτι, προκαλώντας παράλληλα τον εκνευρισμό των φίλων και των αθλητών της ομάδας.

Β΄Ημίχρονο

Με πρόθεση και στόχο να αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ανόρθωση. Μπορεί οι «κυανόλευκοι» να ήταν καλύτεροι, ωστόσο εύστοχοι ήταν οι βυσσινί. Με δύο όμορφα τέρματα έφεραν τα κάτω πάνω στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα 10 λεπτά πριν το τέλος. Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και να σπάζει καρδιές. Σε μια τέτοια φάση, ο κήπερ της ομάδας μας, Χρήστος Νικολάου απέκρουσε τετ-α-τετ των γηπεδούχων βγάζοντας την ομάδα μας στην κόντρα επίθεση, με την οποία ο Σέρτζιο έχοντας μαζί του και την τύχη σημείωσε το 2-2 που έμελλε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε ωστόσο με τα πέντε φάουλ να συμπληρώνονται ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ασκηθεί η πίεση που θα ήθελε και θα επιθυμούσε να ασκήσει. Το τέλος ήταν δραματικό, καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη η ομάδα μας απώλεσε μεγάλη ευκαιρία, στη συνέχεια της φάσης το Παραλίμνι κέρδισε το πέναλτι το οποίο όπως προαναφέραμε απέκρουσε ο Νικολάου.

Δίχως αμφιβολία, πολυτιμότερος για την ομάδας μας ήταν ο Νικολάου, όχι μόνο γιατί απέκρουσε δύο πέναλτι, αλλά στο ενεργητικό του είχε σωτήριες αποκρούσεις σε τετ-α-τετ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ