Δημητρίου: «Nοιώθω φανταστικά»

Δηλώσεις του Άγγλο-Κύπριου διεθνή αμυντικού της Ανόρθωσης Ιάσονα Δημητρίου φιλοξενούνται στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας sportday και σας τις παραθέτουμε, αυτούσιες:

Για το μέχρι τώρα απολογισμό της ομάδας:
«Θεωρώ ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, Βελτιωνόμαστε συνεχώς και είμαστε πιστοί στη νέα φιλοσοφία που δουλεύουμε τη φετινή χρονιά. Έχει προοπτική αυτή η ομάδα και αυτό φαίνεται από τους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ αλλά και από τη γενική λειτουργία του συλλόγου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές αφού πληρωνόμαστε στην ώρα μας, έχουμε ό,τι θέλουμε από την ομάδα και αυτό βοηθά τους ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους».

Στο ξεκίνημα της χρονιάς η ομάδα έπαιζε καλά αλλά είχε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία.
«Ας μην ξεχνάμε ότι ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Χρειάζεται χρόνος να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να αφομοιώσουμε αυτά που μας μεταφέρει ο προπονητής. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα βελτιώσαμε αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού μας και μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα:

«Το περιμένουμε πως και πως. Με εξιτάρουν αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε αυτοπεποίθηση και νοιώθουμε δυνατοί για να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε στο σπίτι μας μαζί με τον κόσμο μας και αυτό μας δίνει έξτρα δύναμη. Αναμένουμε ότι θα έρθουν πάρα πολλοί φίλοι μας για να μας βοηθήσουν, αφού και τα εισιτήρια είναι σε πολύ καλή τιμή. Πρέπει να κερδίσουμε και ντέρμπι για να μπούμε στην πρώτη 6αδα,

Για τη δική του απόδοση:
«Αυτή την περίοδο νοιώθω φανταστικά. Βρήκα το ρυθμό μου μετά τον τραυματισμό που πέρασα και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Σίγουρα μπορώ να δώσω πολύ περισσότερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ