Ξέχασε την Ομόνοια, βλέπει Ένωση

Στην πετοσφαιρική Ανόρθωση, δεν χωρούν δάκρυα και οδυρμοί. Η ήττα από την Ομόνοια στο super cup, μπορεί να προβλημάτισε αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Η Ανόρθωσις, είναι το αφεντικό στην κυπριακή πετόσφαιρα και ο στόχος της είναι να παραμείνει. Ή ομάδα σε σχέση με πέρσι αλλάχτηκε σημαντικά, οι τρεις ξένοι αντικαταστάθηκαν ενώ ο αποχώρησε και ο Μάριος Χρυσοστόμου, που έδωσε πολύτιμες λύσεις στο δεύτερο μισό της περιόδου. Επιπρόσθετα δεν πρέπει να ξεχνούμε πως ο Βάλτερ Ράμα, που αποτελεί τον πετοσφαιριστή βαρόμετρο, είναι μόλις μερικές μέρες στην ομάδα και χρειάζεται το χρόνο του, για να επιστρέψει στο επίπεδο που όλοι θυμούμαστε.

Όπως είναι φυσικό, σε κάθε ομαδικό άθλημα, χρειάζεται χρόνος για να αρχίσει ο ένας να μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου και το σύνολο να γίνει ομάδα, για να αρχίσει να αποδίδει εντός αγωνιστικού χώρου.

Η συνέχεια για την Ανόρθωση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, την ερχόμενη Παρασκευή η ομάδα εκστρατεύει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την τοπική Ένωση στα πλαίσια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Όσο για την Ομόνοια, θα τους βρούμε μπροστά μας στο CEV Challenge Cup σε διπλές αναμετρήσεις στις αρχές Νοεμβρίου, με το παιχνίδι όμως στο Θεμιστόκλειο να διεξάγεται χωρίς θεατές λόγω της τιμωρίας που κουβαλά η ομάδα από την περσινή αναμέτρηση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ