Τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη

Η ντρομπροσύνη είναι ένα χαρακτηριστικό που ανέκαθεν συνοδεύει τον Ανορθωσιάτη και αυτό φάνηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το πέρας της ψεσινής αναμέτρησης. Πολλοί φίλοι της ομάδας εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή τις αμφιβολίες τους για την ορθότητα της αποβολής που κέρδισε ο Ιακοβένκο. Σύμφωνα με πληροφορίες του anorthosis24.net ο διαιτητής τιμώρησε την σκληρότητα του μαρκαρίσματος παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου ήταν τελευταίος.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό και εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στο διαιτητικό πρόβλημα στην ολότητά του. Για άλλη μια αγωνιστική είδαμε άτολμους επόπτες να κρατάνε χαμηλά τη σημαία τους περιμένοντας τον διαιτητή να πάρει πάνω του μια φάση. Από την άλλη ο «άρχοντας» της αναμέτρησης υπέπεσε σε αρκετά λάθη και από τις δύο μεριές, δημιουργώντας εκνευρισμό και ανησυχία στον κόσμο που πλήρωσε εισιτήριο για να βρεθεί στο γήπεδο.

Βέβαια για να προστατεύσουμε και το σπίτι μας, η Ανόρθωση «φωνάζει» για το γκολ του Ιακοβένκο που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, αλλά και την προκλητικότητα του Βέρα σε βάρος του Σεράν Πόλο με εκτός φάσεις κτυπήματα που οδήγησαν και σε σύρραξη μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ