Στοπ στα αρνητικά σερι

Στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ (18:00) η Ανόρθωση θα επιχειρήσει να σταματήσει διάφορα σερί αρνητικών στατιστικών στοιχείων που… χρονολογούνται.

Καταρχάς, η «Μεγάλη Κυρία» έχει να αποδράσει με το διπλό στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ, από τις 02/10/2010 σε ένα αγώνα που έλαμψε με την παρουσία του ο Νταμιάν Λίζιο με την ομάδα μας να κερδίζει τον αγώνα με 1-3. Στους 6 τελευταίους αγώνες, η ομάδα μας δυστυχώς μετράει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες και αυτό αποτελεί ιδιαίτερο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους.

Επιπλέον, 5 μήνες μετρά η Ανόρθωση για εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι. Η τελευταία νίκη σε ντέρμπι ήταν στις 05/05/2014 όταν σε ένα αδιάφορο αγώνα η ομάδα – έκτρωμα – κέρδισε τον Ερμή με 0-2. Αν θεωρήσουμε ότι ο Ερμής δεν είναι η ομάδα από τις παραδοσιακές μεγάλες, θα πρέπει να πάμε ακόμη πιο πίσω και συγκεκριμένα στις 12/05/2013 για να συναντήσουμε το διπλό σε ντέρμπι και αυτό με την τότε ΑΕΚ του Ραν Μπεν Σιμόν και την «Κυρία» του Πάμπου Χριστοδούλου να κερδίζει με 0-1 χάρις σε γκολ του Ρονκάτο.

Ένα ακόμη αρνητικό σερί που τρέχει από τις 07/12/2013 είναι η μη επίτευξη δεύτερης συνεχόμενη νίκης. Τότε νικήθηκαν Nέα Σαλαμίνα και Άρης με 0-3 και 1-0 αντίστοιχα. Όσο εύκολο και αν ακούγεται τόσο δύσκολο είναι για την ομάδα μας αφού αυτό δεν επιτεύχθηκε ακόμη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ