Συγκλονισμένοι οι ποδοσφαιριστές

Για την επίσκεψη στην κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου, μίλησε στο Ραδιόφωνο του Super Sport FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρινος Μήτρου.

Σύμφωνα με τον Μήτρου, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έμειναν συγκλονισμένοι με αυτά που είδαν στην κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου. Επιπρόσθετα εξέφρασε την πεποίθηση πως περάστηκαν τα μηνύματα που έπρεπε προς τους ποδοσφαιριστές.

Για το χρονικό της επίσκεψης

«Πήγαμε στο Παραλίμνι όπου έγινε ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία για την ιστορία και το πρόβλημα μας. Τους δείξαμε και ένα μικρό φιλμάκι για το πώς ήταν η πόλη μας πριν το 1974. Ακολούθως μεταβήκαμε στην πόλη, κατεβήκαμε στο λιμάνι και ακολούθως πήγαμε δίπλα στην παραλία. Εκεί είδαμε ότι και οι ξένοι συγκινούνται και συνταράζονται. Είδαμε μια εικόνα να μένει αναλλοίωτη για 40 χρόνια. Οι παίκτες μας άκουγαν από κάποιους να τους λένε ότι εκεί ήταν τα σπίτια τους, ο τόπος που μεγάλωσαν. Τους άγγιξε και τους συγκίνησε»

Για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών 

«Έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες με τα κινητά τους. Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που είδα, που ήθελαν να το αποτυπώσουν. Ο προπονητής μας, ήθελε dvdνα στείλει στην Ολλανδία για να το δουν κάποια δικά του πρόσωπα. Ο Καμίνσκι έγραψε λίγο αργότερα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι η Ανόρθωση είναι περισσότερο από ένας αθλητικός σύλλογος. Τους εξηγήσαμε ότι η Ανόρθωση είναι το μοναδικό πράγμα που φέραμε πίσω από την Αμμόχωστο. Κρατάμε τη συγκίνηση και το συγκλονισμό από αυτό που είδαν. Πετύχαμε να περάσουμε τα μηνύματα που θέλαμε. Θέλουμε να νιώθουν και οι ίδιοι ότι νιώθουμε και εμείς για την πόλη μας για την καταγωγή μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ