Ούτε ένα ευρώ στην ΚΟΠ

Με τοποθέτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός φίλαθλος της Ανόρθωσης Ανδρέας Χαπούπης, απονέμει τα εύσημα στη διοίκηση μας για τη στάση που τηρεί στο θέμα με την ομοσπονδία και στέλνει το σαφέστατο μήνυμα προς όλους μας, πως δεν πρέπει να δώσουμε ούτε ένα ευρώ ΚΟΠ, που θα επιδιώξει να βρει αφορμή και να μας τιμωρήσει.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Χαπούπη

«Μπράβο στη διοίκησή μας που άφησε τη σιωπή της ανοχής και απάντησε στην ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΚΟΠ. Η ΚΟΠ προσπαθεί από χρόνια και τώρα με αφορμή τα τηλεοπτικά(η αιτία δεν είναι αυτά)να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές μας, το συμβούλιο και κυρίως τους οπαδούς μας.

Στόχος της είναι να επηρεαστούμε αρνητικά αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά! Προς τούτο προβαίνει σε πολλές ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, αλλά μάταια ελπίζει ότι οι οπαδοί μας μέσα από τον εκνευρισμό τους θα προβούν σε πράξεις (επεισόδια) που θα της δώσουν το δικαίωμα να εισπράξει και άλλα χρήματα από εμάς! Η απάντησή μας είναι μια: ”ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ ΠΟΙΝΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ”!

Εμείς προσηλωμένοι στο σκοπό μας, όλοι την Κυριακή στο γήπεδο και σε κάθε αγωνιστική και κάθε μέρα θα δίνουμε τις απαντήσεις στους ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ και πολλούς εχθρούς για να το χωνέψουν, επειδή βέβαια το κατάλαβαν, ότι κανένας δε μπορεί να τα βάλει με τους ”ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ”! ΖΗΤΩ Η ΑΝΟ!!!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ