Μήτρου: «Του το ζήτησαν αρκετοί…»

Για τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της Ανόρθωσης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Supersport FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Στις δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του Αντρέ Πάους με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Για το τέρμα του Σάμπαλα, ανάφερε πως του το ζήτησαν αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης και με την επιστροφή του, αναμένεται να δεχθεί τα συγχαρητήρια των φίλων της ομάδας.

Για την επίσκεψη στην Αμμόχωστο…

«Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μια οπτική επαφή με την πόλη για την οποία ακούν τόσα πολλά. Για αυτό προγραμματίστηκε η επίσκεψη με πρωτοβουλία του Τεντ Φαν Λέουβεν. Θα είναι μια πρωτοφανής εμπειρία για αυτούς».

Για τα αγωνιστικά…   

«Απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές από τις προπονήσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι μέχρι την επανέναρξη, όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Θα απουσιάζει μόνο ο Λαΐφης που είναι τιμωρημένος».

Για τους Γκαρσία και Ιακοβένκο…  

«Δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα επανέλθουν και αυτοί σε πλήρεις ρυθμούς».

Για τον Σαμπάλα που σκόραρε κόντρα στην Τουρκία…

«Του το ζήτησαν αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης. Όταν επιστρέψει θα δεχτεί τα συγχαρητήρια των φιλάθλων».

Για τη δουλειά κατά τη διάρκεια της διακοπής…

«Την Παρασκευή έχουμε το φιλικό με τον Άρη. Θα δουλέψουν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία για να είμαστε βελτιωμένοι και ακόμα καλύτεροι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση για την βομβιστική επίθεση σε βάρος του Οικήματος του Συνδέσμου Διαιτητών…

«Τέτοιες επιθέσεις τρομοκρατίας στρέφονται εναντίον του αθλήματος. Η Ανόρθωση καταδίκασε το περιστατικό. Πρέπει να μας προβληματίσουν αυτές οι συμπεριφορές. Θα πρέπει και οι διωκτικές αρχές να κάνουν το παν για να προσαχθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης. Θεωρήσαμε ηθική υποχρέωση να τοποθετηθούμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ