Μήτρου: «Να πάρουμε το τρίποντο»

Στα ραδιόφωνο του Supersport FM, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Στις δηλώσεις του ο Μήτρου αναφέρθηκε,  πως η Ανόρθωση πάει στη Λεμεσό να παρουσιάσει τον καλύτερο της εαυτό και να πάρει το τρίποντο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Μαρίνου Μήτρου:

Αρχικά τόνισε πως…

«Πάμε στο Τσίρειο έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών. Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, όμως οφείλουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε το τρίποντο»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…

«Ο Τζέσιον Δημητρίου είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρίσκεται στην αποστολή. Ο  Ιακοβένκο ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση, προπονήθηκε κανονικά σήμερα και είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για το γεγονός ότι η Ανόρθωση ψάχνει την πρώτη νίκη εκτός έδρας…

«Η Ανόρθωση έχει και αγωνιστικούς στόχους που περνούν μέσω του βαθμολογικού πίνακα. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πετύχαμε δύο νίκες στα παιχνίδια που δώσαμε. Είχαμε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Ομόνοια, Ερμή και ΑΠΟΕΛ. Στα δύο από τα τρία παιχνίδια που δεν πήραμε βαθμό κατά διαστήματα, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή».

Για το δημοσίευμα της SPORTDAY όσον αφορά την πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Λαΐφη…  

«Έδειξε αρκετά πράγματα τη φετινή χρονιά και έκανε σημαντική πρόοδο. Από τη στιγμή που υπάρχει τριετές πλάνο στην ομάδα, ο προγραμματισμός είναι μια δυναμική διαδικασία που εξακολουθεί να υφίσταται κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ