Μαρίνος Μήτρου: «Δεν έχουμε κλάψει για μεγαλύτερα κακά»

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Super Sport FM προέβει ο Μαρίνος Μήτρου, σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί το σωματείο. Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ανόρθωσης δήλωσε μεταξύ άλλων τα πιο κάτω:

Για την χθεσινή απάντηση της ΚΟΠ:

«Στη χθεσινή ανακοίνωση πέραν του ότι υπάρχουν θέματα που δεν είναι ακριβή, δεν είδαμε κίνηση ανασκευής της δήλωσης του κ. Κουτσοκούμνη. Μπορούμε να δεχθούμε αρκετά πράγματα, όταν όμως ακούμε προσβλητικές δηλώσεις δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε».

Για τα χρήματα που αποκόπηκαν:

Δεν έχουμε κλάψει για μεγαλύτερα κακά. Δεν πρόκειται να κλάψουμε ούτε τώρα για κάποιες χιλιάδες ευρώ. Θα υπερασπιστούμε τα δίκαια μας και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για την ελλειπή ενημέρωση του προέδρου της ΚΟΠ:

«Ίσως να ήταν παραπληροφορημένος ο πρόεδρος της ΚΟΠ. Αναγνωρίζουμε και χαιρετίζουμε ότι η ΚΟΠ διέψευσε τον πρόεδρο μέσω της ανακοίνωσης της. Απλά ο άνθρωπος ήταν κακώς ενημερωμένος. Ίσως δεν είχε γνώσει ότι στέλναμε μηνύματα για συνάντηση. Αναμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις της ομοσπονδίας και του κ. Κουτσοκούμνη. Όταν προσβάλει το σωματείο μας δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς».

Για τις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας:

«Στο τέλος της χρονιάς έχουμε εκλογές. Μπορεί να μην είναι υποψήφιος ο κ. Κουτσοκούμνης. Μπορεί να υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι. Τα σωματεία πρέπει να ενεργούν για να διασφαλίζουν τα συμφέροντα τους. Αυτό κάνουμε και εμείς και από εκεί πέρα εναπόκειται στο κάθε σωματείο να κάνει το ίδιο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ