Καταφανής εμπαιγμός, βρωμιά και δυσωδία!

Την αναμενόμενη και συνηθισμένη κατακρεούργηση της Ανόρθωσις βιώνουμε και πάλι, όπως κάθε χρόνο άλλωστε από τους καλοθελητές.

Από το πρωί άρχισε το «πανηγύρι», ότι ομάδα μας είναι «κυνηγημένη» από το ΦΠΑ. Φυσικά, η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από την επίσημη Ανόρθωση, που αποστόμωσε του κάθε είδους παπαγαλάκι. Το παράλογο –όχι και τόσο πλέον- της υπόθεσης, είναι ότι οι διαφόρου είδους καημένοι εκ Λευκωσίας άρχισαν τα γνωστά, πανηγυρίζοντας το άρθρο της εφημερίδας, και ότι το τέλος της Ανόρθωσις σιγά σιγά φτάνει.

Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν είναι η τελευταία. Είναι ίσως η πρώτη τους ευκαιρία στη φετινή χρονιά να επιτεθούν με ΤΟΣΟ μένος στην ομάδα, εκμεταλλευόμενοι τη ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ των διοικούντων και δείχνοντας πόσο ΠΟΛΥ τους έχει πειράξει η αλλαγή στην ομάδα και ότι πλέον –τουλάχιστον οικονομικά- βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Δημοσιογράφοι διαφόρων «αποχρώσεων» και παρατάξεων, σπεύδουν από το πρωί να επιβεβαιώσουν τη φήμη και τη φύση τους.

Είναι-δεν είναι- δύο μήνες απο τότε που σ αυτή εδώ τη γωνιά μιλούσαμε για τα «σκυλιά» που βγήκαν στη γύρα και άρχισαν τον πόλεμο κατά της ομάδας. Πλέον όμως, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ο κάθε πικραμένος τρέχει να βάλει κατά της Ανόρθωσις ακόμη και με ψευδή δημοσιεύματα, για να προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις της ομάδας. Έμμισθοι υπάλληλοι, σπεύδουν σήμερα να καταφέρουν το τελευταίο χτύπημα στην Ανόρθωση, με σκοπό να της κόψουν τα πόδια τελείως (αφού οι… υπεύθυνοι της ομάδας κοιτούν αλλού, προκαλώντας μας πλέον απορίες).

Φυσικά, πίσω από όλους αυτούς κρύβονται «οι κύριοι της ΚΟΠ». Η ρίζα του κακού πίσω από τις κλειστές του πόρτες είναι και είναι αυτοί που θέλουν διακαώς το κακό της ομάδας. Ένα κακό που ονειρεύονταν από την πρώτη μέρα που κάθισαν στην καρέκλα. Μέχρι τώρα είχαμε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Πλέον ο πόλεμος έχει ξεσπάσει κανονικά! Φυσικά, η ιστορία έγραψε. Γίναμε όλοι μάρτυρες της δυσωδίας του Κυπριακού ποδόσφαιρου από την ημέρα που «οι κύριοι» εγκαταστάθηκαν στα γραφεία της «αξιότιμης ΚΟΠ». Του εμπαιγμού και των συμφερόντων.

Είναι όμως και η ώρα της διοίκησης να πάρει τον λόγο.

Είναι η ώρα πρόεδρε να «ρίξεις και εσύ σφαίρες». Η άμυνα όπως βλέπεις και ο σταυρός στο χέρι, δεν κάνουν δουλεία. Αυτοί δεν καταλάβουν από «καλά παιδιά». Καλείσαι πρόεδρε να συμμαζέψεις τον κάθε πικραμένο που θέλει να φάει τις σάρκες της Ανόρθωσις.

Τουλάχιστον, λυπήσου τους κόπους σου.

 Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ