Ιακοβένκο όπως λέμε Ζούλα

Μια διόλου θετική συγκυρία «έσπασε» με τη χθεσινή νίκη απέναντι στην ΕΝΑΔ η Ανόρθωση, η οποία ψάχνει τις νίκες στο θεσμό του κυπέλλου με το.. σταγονόμετρο την τελευταία τριετία. Πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα και βλέποντας τις επικρατήσεις της ομάδας μας στην κανονική διάρκεια ενός αγώνα, η τελευταία επιτυχία χρονολογείται στις 31 Οκτωβρίου 2012.

Σε έναν αγώνα που διεξήχθηκε στην Σωτήρα, η Ανόρθωση βρέθηκε απέναντι στον τοπικό Ονήσιλλο, αγωνιζόμενοι με τους Βαλβέρδ, Άντιτς, Κόλιν, Ίλιτς, Σιέλη, Αλέξα, Οχαγιόν, Κάλβο, Οκκά, Ρονκάτο και φυσικά Εμίλ Ζούλα. Ο Ρουμάνος γίγαντας έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Ρόνι Λέβι σκοράροντας δις και χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα μας με σκορ 0-2.

Στα παιχνίδια που ακολούθησαν την διετία 2012-2013, χρειάστηκε η παράσταση για να καμψουμε την αντίσταση της Αλκής, γνωρίζοντας στη συνέχεια τον αποκλεισμό από την Ομόνοια με δύο ήττες. Πέρσι ως γνωστόν αποκλείσαμε την Αναγέννηση Δερύνειας στα πέναλτι και εν συνεχεία αποκλειστήκαμε με μια ισοπαλία και μια ήττα από την ΑΕΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ