Οι «εκ φύσεως ανώτεροι» στο γήπεδο; Βρε βρε και σας τα έλεγα..

Αφήστε τις κάρτες οπαδού στην πάντα, δεν βλέπετε γύρω σας τι συμβαίνει;; Αυτοί που «διαμαρτύρονταν» μαζί σας στους δρόμους, θα είναι και θα παρά είναι παρώντες στα γήπεδα. Διαμαρτυρίες μόνο για το θεαθήναι. Ούτε αυτοί δεν πιστεύουν σε αυτά που φωνάζουν, και όπως βλέπετε για να έχουν την εύνοια των «Τσάρων» έκαναν πίσω. Και θα κάνουν πολλές φορές ακόμη αυτό είναι μόνο η αρχή. Fire Phoenix 02/09/2014 (Καλή αρχή Ανόρθωσις μας)

Μέσα στα πολλά που έγραψα στο συγκεκριμένο άρθρο, ήταν και η πιο πάνω παράγραφος. Και δυστυχώς ή ευτυχώς, τώρα δικαιώνομαι. Οι «εκ φύσεως ανώτεροι» έγραψαν στα παλιά του τα παπούτσια, και τις κάρτες οπαδού, και τους «τρομονόμους», και όλα. Το περίμενα, και ίσως άργησε και λίγο. Αυτή τους η ανακοίνωση πάει για όσους ρομαντικούς πίστεψαν ότι τα κακομαθημένα θα έμεναν να τα βάλουν με τον Ιωνά. Ποτέ δεν έδωσαν τον λόγο τους και να τον κρατήσουν γιατί έτσι έμαθαν στην ομάδα που ζουν. Έξαλλου ποιος έχασε την μαγκιά και την ντομπροσύνη για να την βρουν αυτοί;

Δεν γνωρίζω μέχρι που μπορεί να φτάσει η αλητεία τους, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ποτέ. Το ότι στην καρέκλα του προέδρου της ΚΟΠ, κάθετε ένας δηλωμένος αποελίστας, αλλά και μεγαλομέτοχος της εταιρίας αποελ, σε κάνει έξαλλο, αλλά σου δίνει και να καταλάβεις πως αυτοί τα παίζουν όλα για όλα. Fire Phoenix 23/09/2014 (Έργα και ημέρες θρύλου)

Είναι καιρός και τα δικά μας μυαλά να αλλάξουν τρόπο σκέψης. Βλέπετε αυτοί στον βωμό της δικής του επιτυχίας δεν υπολογίζουν τίποτα. Εμείς; Αναθεωρήστε..

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ