Δυσκολεύεται στη διαχείριση

Ο Αντρέ Πάους στην προετοιμασία, κέρδισες του πάντες με τη δουλειά του. Δεν ήταν λίγοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που βγήκαν και εξήραν το έργο που επιτελεί ο προπονητής. Αναμφισβήτητα ο Ολλανδός, αφήνει τη δική του σφραγίδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ομάδα μετά από χρόνια, προσπαθεί να αναπτυχθεί ορθόδοξα. Ναι μεν δυσκολεύεται στο τελείωμα των φάσεων, όμως του πιστώνεται το γεγονός πως στα φετινά παιχνίδια, τα μάτια μας είδαν και αυτοματισμούς και μια ομάδα που από την μέση και μπροστά φαίνεται δουλεμένη.

Φυσικά ο Ολλανδός μας τα χαλά στην αμυντική συμπεριφορά αλλά και στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Δεν εκμεταλλεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του, οι μικροί Θεοδώρου και Λοϊζίδης πήγαν δανεικοί. Ο Αβραάμ συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία και στην πορεία της, έδειξε στοιχεία ανάκαμψης μετρά μόνο μερικά λεπτά συμμετοχής με την Ομόνοιας. Στη θέση του αγωνίζεται ο Εντέ ο οποίος ψάχνεται και είναι πίσω από πλευράς φυσική κατάστασης.

Ο Σάμπαλα ήρθε με ελπίδες και προσδοκίες, όμως περιορίζεται σε κάτι δεκάλεπτα από τον πάγκο και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει ρυθμό και να αρχίσει να παράγει γκολ. Ο Ιακοβένκο καταπονήθηκε, το έδειξαν εξάλλου και οι ιατρικές του εξετάσεις. Θα μπορούσε να πάρει ανάσες με την Αγία Νάπα και να αγωνιστεί ο Σάμπαλα, να τους δώσεις λεπτά και ψυχολογία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ