Μπορούσε να οριστεί πιο νωρίς

Είναι πραγματικά άξιο απορίας εάν η ομοσπονδία επιθυμεί να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο ή αν τον προτιμά καθηλωμένο στις τηλεοράσεις του, για να πωλείται αδρά το προϊόν.

Σε ένα παιχνίδι σαν το αποψινό, που η συντριπτική μάζα των θεατών θα είναι οπαδοί και φίλοι της Ανόρθωσης η ομοσπονδία το όρισε στις 19:00, για να ζορίσει τον κόσμο που θα θέλει να πάει στο γήπεδο. Σημειώνουμε πως το φαινόμενο δεν συμβαίνει μόνο στα παιχνίδια της Ανόρθωσης, όμως κάθε άλλο παρά βοηθά τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο. Σε μια εποχή που σύμφωνα με την πολιτεία γίνονται προσπάθειες, να έρθει η οικογένεια στο γήπεδο, κάθε άλλο παρά προσιτή είναι η ώρα ορισμού των παιχνιδιών, για μέρα Κυριακή.

Γιατί για να ορίσεις ένα παιχνίδι την Κυριακή στις 19:00, θα δυσκολέψεις πάρα πολύ τον οικογενειάρχη που θα ταξιδέψει από άλλη πόλη για να βρεθεί στο γήπεδο. Η επόμενη είναι εργάσιμη μέρα και τα παιδιά του είτε το θέλει είτε όχι θα βγουν εκτός προγράμματος. Κάλλιστα το παιχνίδι μπορούσε να οριστεί πιο νωρίς για να μπορέσει ο κόσμος από μια άλλη πόλη να το παρακολουθήσει απρόσκοπτα και δίχως να παρεκκλίνει του προγράμματος του.

 

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ