Άγγιξε το τέλειο

Μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις πραγματοποίησε η φουτσαλική Ανόρθωση η οποία επικράτησε ψες της ΑΕΚ πιο εύκολα απ’ ότι μαρτυρά το τελικό 2-1, προσπερνώντας την ΑΕΛ στη βαθμολογία. Ο Γιώργος Κυριάκου προετοίμασε άριστα την ομάδα γνωρίζοντας τις περιορισμένες επιθετικές αρετές των κιτρινοπρασίνων, αλλά συνάμα τη συμπαγή τους άμυνα και μόνο από συγκυρίες το σκορ δεν ξέφυγε. Σέρτζιου και Μάρτινς ήταν και πάλι στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων με τον Ρέζο να κάνει πολύ καλό παιχνίδι στην άμυνα, ενώ από πλευράς Κύπριων φουτσαλιστών, ξεχώρισαν οι Ιωάννου και Λακούφης.

Χρίζει αναφοράς

Έφτασε μια ανάσα από τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά, ωστόσο μια φάση που πήγε να εξελιχθεί σε αντεπίθεση, ήταν μοιραία για την εστία μας. Φάνηκε όμως ότι ο προπονητής της ομάδας έχει δουλέψει στο συγκεκριμένο τομέα με αποτέλεσμα ο μέσος όρος παθητικού των 4.75 γκολ/αγώνα των τεσσάρων πρώτων στροφών, να περιοριστεί σε 1.5 γκολ/αγώνα στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις. Σαφέστατα κάθε άλλο παρά τυχαία κρίνεται και η επαναφορά του Τοφή κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος αποτέλεσε το βασικό τερματοφύλακα της περσινής πορείας στην Β’ κατηγορία.

Χρειάζεται βελτίωση

Μετά από μια πλήρη εμφάνιση όπως και τη ψεσινή, είναι δύσκολο να αναφερθούμε σε αρνητικές πτυχές. Κάτι που ίσως μπορούμε να θίξουμε είναι η αδυναμία της Ανόρθωσης να κλειδώσει νωρίς το παιχνίδι και να αποφύγει τις περιπέτειες στο τελευταίο δίλεπτο. Βέβαια σύμμαχος των φιλοξενούμενων ήταν και το δοκάρι, το οποίο οι φουτσαλιστές μας σημάδεψαν ούτε λίγο, ούτε πολύ, τρεις φορές.

 MVP

Σέρτζιου Ντακότ. Η απόκτηση του Μολβαδού μπορεί να μην δημιούργησε τον ντόρο της αντίστοιχης του Μάρτινς, ωστόσο ο βραχύσωμος φουτσαλιστής δείχνει ότι θα αποτελέσει εκ των ηγετών της φετινής Ανόρθωσης. Έχει φτάσει ήδη τα 4 γκολ όντας δεύτερος σκόρερ στο φετινό μαραθώνιο και με το αδιάκοπο τρέξιμο του προσφέρει τα μέγιστα και στα δύο άκρα του παρκέ. Όντας εύστοχος σε πέναλτι από μέση απόσταση, έδωσε ψες την πανάξια νίκη στην ομάδα μας, με την οποία αναρριχηθήκαμε στην τέταρτη θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ