Θα υπερισχύσει η «δημοκρατία» ;

Εναντιώθηκε επισήμως με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αποελ κατά της κάρτας οπαδού αφήνοντας να νοηθεί ότι θα ασκήσει πίεση για να μην περάσει το μέτρο αυτό.

Αποσπασματικά η ανακοίνωση αναφέρει
Θεωρούμε πως τα μέτρα τα οποία έχουν ήδη ληφθεί και τροχοδρομηθεί με κυριότερο αυτό της κάρτας φιλάθλου θα πρέπει να τύχουν καλύτερου χειρισμού σε όλα τα επίπεδα.

Σαν ΑΠΟΕΛ τασσόμαστε υπέρ των οργανωμένων οπαδών μας στην δική τους προσπάθεια που κάνουν για κατάργηση της κάρτας φιλάθλου για την οποία σαν ΑΠΟΕΛ θεωρούμε πως δύσκολα θα λειτουργήσει και να έχει θετικά αποτελέσματα.

Ποια η στάτη της ΚΟΠ;
Εμάς δεν μας αφορά η ανακοίνωση του Αποελ ούτε ο φόβος που νοιώθουν μη τυχόν και χάσουν τα έσοδα τους από την αποχή των οργανωμένων τους. Εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε αν υπάρξει η ίδια η «δημοκρατία» από την ΚΟΠ όταν στην «Κυρία» αποφάσισαν να δώσουν τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα στην cytavision και όχι στην KΟΠtv κάτι για το οποίο θα το «πληρώσει» από ότι φαίνεται πολύ ακριβά.

Δυο επιχειρήματα της ΚΟΠ – Κάρτα οπαδού και ΚΟΠtv – τείνουν… να ναυαγήσουν. Αν αυτό γίνει θα το δείξει η πορεία. Προφανώς όμως και κάποιων εκεί στην Έγκωμη, έκλεισε ο κύκλος τους…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ