Τα έβαλαν με την τύχη τους…(βίντεο)

Με την τύχη τους τα είχαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στις δηλώσεις που πραγματοποιήσαν στην κάμερα του Anomedia. Με εξαίρεση τον Ιακοβένκο οι υπόλοιποι τα είχαν με την τύχη και την αποτελεσματικότητα μας.

Ο Τσινεντού Εντέ δήλωσε πως:

«Ήμασταν άτυχοι, κάθε μας λάθος ο αντίπαλος το έκανε γκολ. Οι αντίπαλοι μας ήταν τρομερά εύστοχοι ενώ εμείς δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε. Όποιος είδε το παιχνίδι, θα διαπίστωσε πως παρά το γεγονός πως είμαστε νέα ομάδα, έχουμε έχει προοπτική. Πιστεύω πως κάθε βδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι και θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μέσα στην χρονιά και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.»

Ο Ιακοβένκο υποσχέθηκε

«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ήρθαν και μας υποστήριξαν πάρα πολύ. Μου αρέσαν αλλά χάσαμε το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι το επόμενο παιχνίδι και να κερδίσουμε»

Ο Ιράκλι Μαϊσουράτζε είπε:

«Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, όμως δεν ήμασταν αρκετά τυχεροί για να το καταφέρουμε. Βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ όμως ισοφαρίσαμε. Ατυχήσαμε και στο τρίτο γκολ της Ομόνοιας, δεν είχαμε το παραμικρό ίχνος τύχης και για αυτό χάσαμε. Ελπίζω και είμαι βέβαιος πως στα πλείστα παιχνίδια αν παίξουμε όπως σήμερα και ακόμη καλύτερα, θα έχουμε πολύ αυξημένες πιθανότητες για να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια. Θα κάνουμε τα πάντα για τον κόσμο και την ομάδα.»

Ο Γκεόργκι Αμπουρτζάνια δήλωσε:

«Πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο, ήμασταν όμως άτυχοι σήμερα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Πιστεύω και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ