Η ενδεκάδα με την Αγία Νάπα

Αφού πέρασε η τετράδα των ντέρμπι στην «Κυρία» ετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα με την Αγία Νάπα στο «Αντώνης Παπαδόπουλός».

Ο κύριος Πάους είδε για ακόμη μια φορά την ομάδα του να μην παίρνει τόσα όσα δικαιούται ή αν προτιμάτε είδε τον αντίπαλο να παίρνει περισσότερα από όσα άξιζε στα μεταξύ μας παιχνίδια. Εκτός του Ερμή, που η εμφάνιση της Ανόρθωσης ήταν απογοητευτική στα άλλα τρία παιχνίδια πήραμε λιγότερα από όσα δώσαμε.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν μιας και ο χρόνος δεν δίνει το δικαίωμα για απολογισμούς. Μπροστά μας πλέον ο αγώνας με την Αγία Νάπα ο οποίος είναι σημαντικός και για αυτό πρέπει πάση θυσία να κερδιθεί είτε με εμφάνιση επιπέδου Ομόνοιας, ΑΕΚ, Αποελ είτε ακόμη με εμφάνιση επιπέδου Ερμή.

kaminskiapokrousi

Στα αγωνιστικά τώρα ο προπονητής της ομάδας μας Αντρέ Πάους, μετράει πληγές από τα συνεχόμενα ντέρμπι. Έτσι για το αυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζει στους Δημητρίου, Λαΐφη  και …….  αλλά μετράει 5 επιστροφές σε σχέση με τον αγώνα της τετάρτης. Καμίσνκι, Χόλκερσον, Εντέ, Σαμπάλα ξαναδένουν κορδόνια και ετοιμάζονται για τη νίκη.

Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο «μικρός» γίγαντας, Τόμας Καμίνσκι. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Χόλκερσον, Σερράν Πόλο και στα άκρα οι Άντιτς, Νούχου.

Στο χώρο του κέντρου ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές ελέω τις αποβολής του Λαΐφη. Έτσι αναμένεται να δούμε τους Μαϊσουράντζε, Μάκο και Αμπουρχάνια κατά πρώτο λόγο με τους Μαραγκό και Γκαρσία να αναμένουν την δική τους ευκαιρία.

Στην επίθεση σίγουρη θεωρείται η παρουσία των Εντέ, Κάλβο και το ερωτηματικό ακούει στο όνομα Ιακοβένγκο.

aburjania

Ο Ουκρανός αγωνίστηκε και στους 4 μέχρις στιγμής αγώνες, πέτυχε δυο γκολ και είναι σε καλή κατάσταση. Από την άλλη όμως στο ρόστερ βρίσκεται και ο νεαρός Σαμπάλα, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει αγωνιστικά.

Θεωρούμε πως ο κύριος Πάους θα αρχίσει τον αγώνα με τον Ιακοβένγκο αλλά θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στον Σαμπάλα, είτε ως αλλαγή του Ουκρανού είτε ως παρτενέρ του ανάλογα με την πορεία του παιχνιδιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ