Η «πατάτα» Νούχου

Φοβερό παιχνίδι από τον Ράζακ Νούχου. Ο «σκάρτος» του Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής που για να μην κάνει του Απόλλωνα πρέπει να είναι «πατάτα» δικαιώνει πλήρως τον Τετ Φαν Λίουεν, τόσο για την επιλογή του όσο και για την σκιαγράφηση του.

Τότε ο Λίουεν είπε : «Σήμερα υπογράψαμε το Ράζακ Νούχου από τη Μάντσεστερ Σίτι με τριετές συμβόλαιο. Γιατί η Ανόρθωσις υπογράφει ένα αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, κάποιοι θα ρωτήσουν; Διότι έχει προοπτική, είναι η απλή απάντηση. Γνωρίζω το Ράζακ Νούχου ήδη πολλά χρόνια, από το Νορβηγικό πρωτάθλημα. Έτσι, δεν με προβληματίζει το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον Απόλλωνα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Παιχνίδι με παιχνίδι ο 23χρονος Γκανέζος αμυντικός βελτιώνεται. Έκανε αρκετές επελάσεις από τα αριστερά, πάτησε πάμπολλες φορές στην αντίπαλη περιοχή ενώ με γεμίσματά του δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Στα αμυντικά του καθήκοντα και λόγο της ταχύτητας που διαθέτει, δεν δημιουργήθηκαν πολλά ρήγματα από την πλευρά που κάλυπτε και γενικά ο ποδοσφαιριστής αυτός έχει το πακέτο του full back που οι προπονητές ψάχνουν.

Τώρα γιατί δεν έπιασε στον Απόλλωνα η απάντηση δίνεται από μόνη της… Σταύρος Γεωργίου, Δημήτρης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Μακρίδης…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ