Να περιοριστεί

Στην προηγούμενη αγωνιστική είχαμε πει για την αναγκαιότητα να προσεχθεί ιδιαίτερα ο παίκτης – κλειδί του Ερμή Μπεσάρτ Ιμπραχήμι ο οποίος αυτή τη φορά μπορεί να μην σημείωσε χατ – τρικ αλλά με προσωπική του ενέργεια έδωσε πάσα πάρε – βάλε στο Ντε Αζεβέδο για να σημειωθεί το μοναδικό γκολ της συνάντησης που έκρινε και το νικητή.

Στον επόμενο αγώνα, αύριο Τετάρτη – ελέω της προκλητικής απόφασης της ΚΟΠ – η ομάδα μας ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Αποελ.

Ποιόν από όλους να προσέξεις…
Κακά τα ψέματα, το Αποελ αυτή τη στιγμή είναι η πιο υπερπλήρεις ομάδα στην Κύπρο. Το ρόστερ του διαθέτει – χωρίς υπερβολή – 20 εντεκαδάτους ποδοσφαιριστές απόρροια των χρημάτων που δαπανήθηκαν από τη διοίκηση της εταιρίας του Αποελ. Μπάρντο, Καρλάο, Μοραΐς, Αλωνέφτης και Εφραίμ είναι ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά στη θέση που αγωνίζονται και η ομάδα μας θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να φύγει με βαθμούς από το ΓΣΠ.

Παίκτης – κλειδί
Δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του και ήδη τους έκανε απόσβεση. Ο λόγος για τον Τόμας Ντε Βιντσέντι ο οποίος είναι ο ιθύνον νους της ομάδας του Αποελ. Από τα πόδια του ξεκινούν οι πλείστες επιθετικές ενέργειες της ομάδας του και θα χρειαστεί ιδιαίτερο μαρκάρισμα για την αναχαίτιση του.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ