Μαρίνος Μητρου – «Δεν είχαμε καθόλου καλή παρουσία»

Δηλώσεις παρέθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου, στον Super ΣΠΟΡ FM, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την παρουσία κόσμου στο ματς με τον Ερμή, για τις 5 αναγκαστικές απώλειες ενόψει Αποελ αλλά και για το γεγονός ότι στο χθεσινό παιχνίδι η παρουσία της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προβληματική της εμφάνιση.

Διαβάστε τις δηλώσεις:

«Δεν είχαμε καθόλου καλή παρουσία, δεν είχε σχέση η εμφάνιση με αυτή των προηγούμενων δυο αγωνιστικών. Το λέγαμε ότι θα έρθουν τα παιχνίδια που δεν θα παίξουμε καλά και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να κερδίζουμε και αυτά τα παιχνίδια. Κάποιες ευκαιρίες που βρήκαμε τις σπαταλήσαμε, ήμασταν άτσαλοι, ενώ όλα αυτά που λέγαμε ότι έπρεπε να προσέξουμε από το παιχνίδι του Ερμή δεν τα προσέξαμε. Πάλι καλά που ο Καμίνσκι ήταν καλός και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να σκοτώσει το παιχνίδι. Θα πρέπει το συντομότερο να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, είναι φυσιολογικό να έρχονται και οι ήττες. Χρειάζεται υπομονή αυτή η Ανόρθωση. Το σημαντικότερο είναι στο αμέσως επόμενο παιχνίδι να είμαστε σοβαροί και να επικεντρωθούμε στο ΑΠΟΕΛ» .

**«Το να χάνεις δεν είναι φυσιολογικό όταν είσαι η Ανόρθωση, αυτό που θέλουμε πάντα είναι η νίκη. Θα είναι δύσκολη χρονιά, χρονιά υπομονής μέχρι να σταθεροποιηθούμε σε μια καλή απόδοση κάτι που δείξαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Την Τετάρτη θα στερηθούμε τω υπηρεσιών πέντε ποδοσφαιριστών μας».

**«Θέλουμε να πεισμώσουν οι παίκτες μας από την ήττα και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. Θα πάμε στο ΓΣΠ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα λείψουν οι Καμίνσκι, Χόλκερσον, Εντέ, Οικονόμου και Σαμπάλα. Είναι πέντε παίκτες που έπαιξαν βασικοί στα πρώτα παιχνίδια, παίκτες που θεωρούνται από τις ποιοτικές μεταγραφές όμως θεωρούμε ότι έχουμε το ρόστερ για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

**«Έχει αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στα τέσσερα γνωστά σημεία. Η προπώληση για την πρώτη μέρα αφορά τους κατόχους καρτών διαρκείας και ακολούθως θα ανοίξει η προπώληση για τους υπόλοιπους. Δεν θα ανοίξου ταμεία στο ΓΣΠ»

**«Ο κόσμος ακλούθησε την ομάδα στο Δασάκι, ήταν περίπου 2 χιλιάδες και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ