Οι «φτεροπόδαροι» που φόρεσαν τα κυανόλευκα

Δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Ερμή πέρασαν στο παρελθόν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Σαμάρα και Ανδρέα Παπαθανασίου.

Ο Σαμάρας ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που προήλθε από τις ακαδημίες του συλλόγου και αγωνίστηκε για χρόνια με την ένδοξη φανέλα με το φοίνικα στο στήθος. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα την περίοδο 2003/04 και είχε πολύτιμη συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2005. Στην πορεία η καριέρα του στην Ανόρθωση, δεν εξελίχθηκε όπως πολλοί υπολόγιζαν, αποχώρησε για πρώτη φορά από την Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2007 για να επιστρέψει 6 μήνες αργότερα. Από την Ανόρθωση έφυγε οριστικά το καλοκαίρι του 2009.

Απεναντίας ο Ανδρέας Παπαθανασίου είναι γέννημα θρέμμα Ερμής Αραδίππου, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2010 επί ημερών του Γκιγιέρμε Όγιος. Το πέρασμα του από την Ανόρθωση κάθε άλλο παρά πετυχημένο ήταν, καθώς στο σύνολο αρίθμησε μια συμμετοχή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Cercle Brugge, πριν εκπνεύσει η μεταγραφική του καλοκαιριού «επαναπατρίσθηκε» στην Αραδίππου.

Απεναντίας τη φετινή χρονιά, στο ρόστερ της Ανόρθωσης δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν να φόρεσε τη φανέλα του Ερμή.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ