Το κάνουν στολίδι

Μετά το φιλικό με την Α.Ε.Κ τον Αύγουστο, είχαμε κάνει ειδική αναφορά για τον χώρο όπου φιλοξενεί τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Τότε το έργο ήταν ημιτελές καθώς έλειπε το στέγαστρο.

Στο χώρο αυτό έγινε ανάπλαση για να φιλοξενεί περισσότερα άτομα – 8 στο σύνολο – και έχει τοποθετηθεί στέγαστρο για την απρόσκοπτη θέαση του αγώνα υπο οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, γεγονός για το οποίο η διοίκηση της Ανόρθωσης απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τα Μ.Μ.Ε, τις διάφορες οργανώσεις αλλά και από απλούς φίλους του ποδοσφαίρου.

Τα έργα στο Αντώνης Παπαδόπουλος όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και εξ’ όσων γνωρίζουμε έχει αποφασιστεί και είναι στα αρχιτεκτονικά σχέδια, η δημιουργία εστιατορίου στο χώρο μεταξύ της Νότιας και Ανατολικής κερκίδας. Μάλιστα η διοίκηση είναι κοντά σε συμφωνία με αλυσίδα εστιατορίων η οποία εκδήλωσε ζωηρό ενδιαφέρον για το εν λόγω έργο.

Το εστιατόριο θα δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, όπου κάποιος θα μπορεί να απολαμβάνει το φαγητό του κατά την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί το κοινό του ολόχρονα.

Τέλος για τις αρχές Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η μετακίνηση των γραφείων της διοίκησης στη Δυτική κερκίδα, ούτως ώστε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» να εναρμονιστεί πλήρως και με τις απαιτήσεις της UEFA, μιας και μέρος του χώρου όπου στεγάζονται τώρα τα γραφεία θα μετατραπεί σε μικτή ζώνη που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί το γήπεδο μας να φιλοξενεί αγώνες σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο στόχος που τέθηκε και υλοποιείται από τη διοίκηση Χρήστου Πουλλαΐδη, είναι να καταστήσει το Αντώνης Παπαδόπουλος» στολίδι της Κύπρου, μιας και θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί ευρωπαϊκούς αγώνες σε επίπεδο ομίλων με σοβαρά οικονομικά έσοδα και διαφήμιση για την Ανόρθωση. Φυσικά προτεραιότητα και στόχος είναι να είναι η Ανόρθωση που θα αγωνίζεται στο γήπεδο της για παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ