Κάλβο: «Δεν είμαι σταρ»

Στην κάμερα του balla.com.cy, μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός ήταν χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε, το οποίο θεωρεί πολύ σημαντικό τόσο για τον ίδιο όσο για την ομάδα και για τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αναγεννημένου Ισπανού

Πως αισθάνεται που σημείωσε το νικητήριο γκολ:

«Είχα πολλά πράματα στο μυαλό μου, ο τελευταίος χρόνος ως γνωστό ήταν πολύ δύσκολος για μένα. Αυτό το γκολ ήταν πολύ σημαντικό για μένα, όχι μόνο για μένα αλλά και για την ομάδα και για τον κόσμο. »

Αν ήθελε να σκοράρει από το σημείο εκείνο:

«Νομίζω κανείς δεν θέλει να σκοράρει απ’ εκεί μόνο οι σταρ. Δεν είμαι σταρ, για αυτό επιχείρησα την σέντρα, ήταν πολύ καλή και ήμουν τυχερός που κανείς δεν βρήκε την μπάλα και αυτή κατέληξε στο τέρμα.»

Που οφείλεται αυτή η αλλαγή στην απόδοση του:

«Ο λόγος είναι η φιλοσοφία των προπονητών, έχουν άλλη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου, είναι ο τρόπος που μου αρέσει να παίζω. Αυτός είναι ο λόγος, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα να αισθάνομαι άνετα. Αυτό δεν σημαίνει πως αισθανόμουνα άνετα με τους προηγούμενους προπονητές, αλλά υπήρχε διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία. Με αυτό τον προπονητή μου δίνει εμπιστοσύνη και μπορώ να παίζω πιο επιθετικά από τα προηγούμενα δύο χρόνια. »

Για το γεγονός πως θα αγωνιστούν 3 παιχνίδια μέσα σε 6 μέρες:

«Είμαστε επαγγελματίες πρέπει να το αποδεχθούμε, για εμάς είναι δύσκολο. Κανενός δεν αρέσει να παίζει 3 παιχνίδια σε έξι παιχνίδια. Όμως είμαστε επαγγελματίες πρέπει να το αποδεχθούμε. Θέλουμε να πάρουμε του 9 βαθμούς σε αυτές τις έξι μέρες αυτά, είμαστε η Ανόρθωση είμαστε σε καλή φόρμα και πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.»

Για το που μπορεί να φθάσει η Ανόρθωση:

«Δεν ξέρω, Με ρώτησαν ξανά. Πρέπει να πάμε βήμα βήμα, έχουμε νέους ποδοσφαιριστές νέο προπονητικό επιτελείο, όλα είναι καλά. Την προηγούμενη βδομάδα χάσαμε από την Ομόνοια ενώ δεν το αξίζαμε, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκεφτούμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και να δείχνουμε τη δουλειά που κάνουμε στα παιχνίδια τις Κυριακές.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ