Ήττα έπειτα απο προβληματική εμφάνιση

Σε αγώνα που τέλειωσε μόλις τώρα η Ανόρθωση δίκαια ηττήθηκε από την ομάδα του Ερμή στο Δασάκι της Άχνας. Η Αραδιππιώτικη ομάδα με πολύ έξυπνη τακτική «έπνιξε» τα ατού της ομάδας μας και δίκαια πανηγύρισε μια σημαντική επιτυχία.

Πρώτο ημίχρονο

Νωθρά, νωχελικά και χωρίς φαντασία ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα του Αντρέ Πάους. Οι καλύτερες στιγμές ήταν για την ομάδα του Ερμή, η οποία ευτύχησε να σκοράρει στο 21ο λεπτό χάρις σε μια υποδειγματική αντεπίθεση με δράστη τον γνωστό σε μας Μπεσάρτ Ιμπραχήμι να δίνει πάσα πάρε – βάλε στον Ντε Αζεβέδο, ο οποίος από εκείνο το σημείο δεν μπορούσε να αστοχήσει. Καλύτερη ευκαιρία της ομάδας μας ήταν το γύρισμα του Λαΐφη στη περιοχή με τον Κάλβο να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στο πλεκτό του Μποκαντίνοφ.

Δεύτερο ημίχρονο
Από εκεί που σταμάτησε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε το δεύτερο με τον Ερμή να πραγματοποιεί ξεκάθαρες κλασικές ευκαιρίες και τον Καμίσνκι να λέει όχι. Αφού ο Αντρέ Πάους είδε ότι η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε καθώς πρέπει σε ένα σημαντικό παιχνίδι στο 62 προέβει σε διπλή αλλαγή με τους Μακρή και Μάκος να αντικαθιστούν τους Εντέ και Οικονόμου που ουσιαστικά δεν βοήθησαν την ομάδα. Με την είσοδό τους η Ανόρθωση άρχισε να πιέζει και να επιτίθεται πιο ορθολογικά χωρίς όμως να πετύχει το γκολ με το οποίο φέρταρε στο 76 όταν ο Κάλβο έπειτα από περίτεχνη ενέργεια και όμορφο σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μποκαντίνοφ.
Στο 82 ο Αντρέ Πάους έριξε και το τελευταίο του όπλο στο παιχνίδι με τον Σαμπάλα να αντικαθιστά τον Λαΐφη μετατρέποντας το σύστημα του σε 3-5-2

Δίκαιη η επικράτηση του Ερμή σε βάρος της ομάδας μας. Η Ανόρθωση σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε ιδιαίτερα και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Κορυφαίος για την ομάδα μας ο νεαρός Βέλγος τερματοφύλακας, Τόμας Καμίνσκι ο οποίος κράτησε το σκορ σε αξιοπρεπή πλαίσια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ