Ευχάριστη έκπληξη

Μετά τον Τόνι Κάλβο, ο Ράζακ Νούχου αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στη φετινή Ανόρθωση. Δεν είναι υπερβολή πως το άκουσμα της μεταγραφής του, αρκετοί απογοητεύτηκαν, μιας και δεν είναι λίγο πράγμα για μια ομάδα του μεγέθους της Ανόρθωσης να φέρνει στην ομάδα της τους αποτυχημένους από τον Απόλλωνα.

Η μέχρι τώρα πορεία του Νούχου διέψευσε και τις «Κασσάνδρες» αλλά και τους ειδήμονες που πρότρεξαν να σταμπάρουν τη μεταγραφή ως αποτυχία. Ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός είναι σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα και πολύ επικίνδυνος όταν επιτίθεται. Μέχρι στιγμής μαζί με τον Κάλβο συγκαταλέγεται στους κορυφαίους για την ομάδα μας και στις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Το χθεσινό δεύτερο γκολ της ομάδας μας, προήλθε από ενέργεια του Νούχου, όπως και το νικητήριο με την Α.Ε.Κ που προήλθε από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος κατόπιν ατομικής προσπάθειας. Ο Γκανέζος είναι ένα μπακ που του αρέσει πολύ να ανεβαίνει και να συνεργάζεται με τον ακραίο επιθετικό.

Σίγουρα και πέρα πάσης αμφιβολίας, στην περίπτωση του Νούχου υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είναι μικρός και με πολλή διάθεση για δουλειά και ο χρόνος αναμφίβολα λειτουργεί υπέρ του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ