Με διαφοροποιημένο πλάνο για τη νίκη

Πρώτο επίσημο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο και η «Μεγάλη Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο αγώνας ως γνωστόν αρχίζει στις 1900 και είναι τηλεοπτικός από την Cytavision.

Στα αγωνιστικά τώρα με διαφοροποιήσεις θα παρατάξει την Ανόρθωση ο Αντρέ Πάους. Ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί σε γενικές γραμμές να έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική προσπάθεια στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, αλλά με την ΑΕΚ θέλει να δει την ομάδα του να κερδίζει.

kaminski

Γι αυτό και παρατάσσει υπό τις περιστάσεις το καλύτερο δυνατό πλάνον, Κάτω από τα γκολπόστ θα υπάρχει η πρώτη αλλαγή. Ο πολλά υποσχόμενος Βέλγος πορτιέρο Τόμας Καμίνσκι αναμένεται να εκτοπίσει τον Βαλβέρδ και να πάρει φανέλα βασικού.

Στην άμυνα θα υπάρχει ακόμη μια αλλαγή μιας και από τον προηγούμενο αγώνα απεκόμισε τραυματισμό ο Δημητρίου και την θέση του θα πάρει ο Άντιτς. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Σερράν Πόλο και Χόλκερσον ενώ αριστερά θα είναι ο γκανέζος Ράζακ Νούχου.

Στο χώρο του κέντρου ο Μαϊσουράτζε θεωρείται σίγουρος ενώ για την δεύτερη θέση ερίζουν Μάκος και Λαΐφης με το προβάδισμα να έχει ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής.

Στις προπονήσεις ο Αντρέ Πάους δοκίμασε σχήμα με Ιακοβένκο και Σαμπάλα κάτι που για την ώρα δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Ο «Άμπου» κερδίζει τον ανέτοιμο Γκαρσία για την θέση του επιτελικού μέσου και έτσι στο αριστερό άκρο θα κινείται ο Εντέ, δεξιά ο Κάλβο και στη κορυφή ο Ιακοβένγκο.

iakovenko

Ο αγώνας αν και νωρίς είναι υψίστης σημασίας. Με νίκη πάνω σε ένα πάντοτε υπολογίσιμο αντίπαλο που στην πρεμιέρα διέσυρε εκτός έδρας έναν από τους βασικούς υποψήφιους για τον τίτλο θα επαναφέρει την αισιοδοξία που απουσιάζει από τα χείλι του Ανορθωσιάτη εδώ και 8 μήνες. Από τότε δηλαδή που έχει να φύγει από το «Παπαδόπουλος» με το τρίποντο στο χέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ